Zmaga-Omega

Dragi moji, ne boste verjeli, tudi danes se mi je odprla karta Zmaga – Omega. Verjetno so včeraj in danes – morda tudi po zaslugi sončevega mrka smile emoticon z nami prisotne izjemno močne pozitivne energije.

Današnji dan je res čudovit, saj ga prepletajo 3 dogodki – Prvi dan pomladi, Sončnev mrk (pri nas bo viden malo manj kot 60%) in še Lunin mlaj za povrhu.

Sedaj pa k dnevnemu sporočilu angelov, ki nam, ki nam kot rečeno, tudi danes nakazuje Zmago. Sporočilo Omega je izjemno pozitivna karta in nam sporoča, da se bo naša želja (če smo si seveda kaj zaželeli), skoraj zagotovo izpolnila, saj so energije zelo pozitivne.

Ker smo sledili navodilom in sporočilom angelov in Vesolja, smo tako zapluli z naravno usklajenostjo našega poslanstva in Vesolja. Vesolje nikakor ne spregleda naših dobrih dejanj, zato tudi, če bomo imeli občutek, da smo obstali, moramo ostati sproščeni in z zaupanjem nadaljevati začeto pot z veliko miline in sreče. Nikakor naj ne skrbimo, da bi morebitne ovire ali težave onemogočile uresničitev naše želje.

Namreč, karkoli se zgodi, se zgodi z razlogom in se mora zgoditi in ko se zgodi, je pravi as za to.

Zasijmo danes z obilo osebne sreče in ljubezni do samega sebe in drugih in se prepustimo sončnim žarkom, da se nas nežno dotaknejo!

Čudovit in čaroben dan želim vsem!

PS:

Delni sončev mrk lahko sprmeljamo v ivo na spletnem portalu PlanetSiol – klik tukaj

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.