Živimo zdravo in srečno – delavnice

Spoštovani,

v okviru celostnega programa Živimo zdravo in srečno smo za vas pripravili sklop enournih delavnic “Zvišajmo svojo energijsko frekvenco”, ki jih bomo izvajali ob četrtkih v kletni dvorani Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30. Začnemo v četrtek 22.9.2016 s pričetkom ob 17:30 uri.

Komu so delavnice namenjene?

Sklop delavnic je namenjen vsem, ki so obstali na neki točki v življenju iz katere ne vidijo izhoda ter želijo s svojim odgovornim ravnanjem do sebe in bližnjih sprejeti odločitev, na podlagi katere se bodo podali na novo poto, pot sprememb.

CILJ: Kako poiskati globlji vzrok naših težav, kje se torej skrivajo blokade in srčika težav ter vzpostavitev resonance z našo energijsko frekvenco

Sklop 9 delavnic, na katerih bomo govorili o posameznih čakrah (7 delavnic), prva bo uvodna, ki bo splošen uvod v delovanje čaker in kaj vpliva na oblikovanje naše osebnosti, zadnja pa bo namenjena evalvaciji, kaj smo v tem času naredili na sebi in na poti sprememb pri zvišanju energijske frekvence.

CILJ celostnega programa “Zvišajmo svojo energijsko frekvenco” in delavnic je torej vzpostavitev resonance s posamezno čakro, vsemi čakrami in z našo energijsko frekvcenco, da bo delovala v naše dobro in ne proti nam.

Na prvi uvodni delavnici, ki bo v četrtek 22.9.2016 ob 17:30 uri bomo spoznali:

  • splošna predstavitev energijskih centrov oz. čaker,
  • kako se razvijajo čakre in s tem naša osebnost,
  • kaj vpliva na njihov razvoj (naša prepričanja, vrednote, čustva….)
  • človeška telesa (eterično, mentalno,….)
  • splošna predstavitev, kako naša prepričanja in vrednote vplivajo na delovanje čaker
  • vprašanja in odgovori

Več o vsebini delavnic najdete na naslednji povezav: klik tukaj

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.