Zavedam se

Zavedam se, da stres nastaja zaradi strahov, zato jih odstranjujem iz svojih misli. Ohranjam zgolj pozitvne misli in prepričanja, ki me vodijo do želenih ciljev.

Če želim odstraniti vse negativno, pa moram iz telesa in duha odstraniti vso negativnost, ki tiči v meni. Odpustiti moram vsakemu, vključno z menoj, kajti jeza, zamera ali sovraštvo spodbuja negativne energije, ki lahko zavladajo nad mojimi mislimi in življenjem.

Angel

Pošljite mi svoje trenutno aktualno vprašanje

Imate kakšno vprašanje glede trenutne okoliščine, izziva ali glede možnosti nove ljubezni? Si želite spoznati sorodno dušo in/ali ljubečega partnerja, pa vas zanima, kaj vas pri tem ovira? Na ta in mnoga druga vprašanja odgovorim s pomočjo posredovanih sporočil angelov in duhovnih bitij z na podlagi vpogledov v karte.

Odgovor bo objavljen v roku 4 -5 delovnih dni na spletnem forumu Modriportal. Preden postavite vprašanje pa prosim preberite splošne pogoje, katerih upoštevanje je osnova mojega odgovora. V nasprotnem primeru si pridružujem pravico, da na vprašanje ne odgovorim, hvala!

Vprašanje mi lahko postavite preko spletnega obrazca na podstrani Vprašanje ali neposredno na spletnem forumu Modriportal

Želim vam čaroben in prijeten večer še naprej!

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.