Zastareli miselni vzorci

Dragi moji spremljevalci in tudi tisti, ki na tole stran zaidejo pomotoma. Na forumu sem odprl novo področje tem, ki se nanašajo na Miselne vzorce.

Vsako temelji in deluje na podlagi svojih “lastnih” miselnih vzorcih in prepričanjih, ki jih izoblikujemo vse od malega, že takoj ko začnemo razumevati in se sporazumevati z našo kolico in ljudmi, ki nas obdajajo. V mladih letih tako pridobimo impulze, na podlagi katerih si uztvarimo miselne vzorce in za katere mislimo, da so edini pravilni.

Miselne vzorce le redko ali pa sploh ne spreminjamo, saj temeljijo in izhajajo od tistih, katerim smo najbolj zaupali. Seveda pa vsi delujemo v skladu z našimi prepričanji in tako, kot najbolj znamo v nekem danem trenutku.

Sam sem, čeprav morda nekoliko bolj pozno (kar pa se pri večini pogosto dogaja) odkril, da sem že dobrešn del odraslega življenja nekako ujet v “Zastarele” miselne vzorce in prepričanja. Še več, ugotovil sem, da so le ti razlog za moje nenapredovanje v življenju. V razgovoru z ljudmi, tudi z znanci in prijatelji ugotvaljam, da žal nisem edini, ki me miselni vzorci omejujejo in ovirajo na poti naprej.

Na forumu sem tako odprl podforum na temo, ki jo posvečam Miselnim vzorcem. V nadaljevanju pa predvidevam organizirati tudi delavnice, n akaterih se bomo soočili s svojimi mislenimi vzorci in prepričanji.

Imate podobne izkušnje, ali pa morda ne vidite pravega vzroka, zakaj se nikakor ne morete premakniti naprej, odmakniti od neke situacije, ali pa se znova in znova soočate s podobno vam neljubimi dogodki, izzivi in situacijami? Ste morda pomislili, da so temu vzrok vaša lastna prepričanja in miselni vzorci?

Namreč zavedati se moramo, da vse v naravi, vesolju in življenju deluje v skladu z energijami Zakona privlačnosti.

Registrirajte se in se mi pridružite na forumu in skupaj se bomo podali na pot k očiščenju nesnage, ki nas ovira in omejuje pri napredovanju – klik tukaj.

O tej temi pa imam odprto temo tudi na tem portalu in sicer na naslednji povezavi – Miselni vzorci.

Se veselim – vabljeni!

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.