Za vsakim zaključkom pride nov začetek

Sporočilo Kozmosa kot popotnica v Novo leto – 2016

Morda v tem trenutku kdo občuti žalost, ali pa jo bo občutil v naslednjih tednih. Morda se bo kmalu zaključilo nekaj, kar nam je drago. Povsem razumljivo se je bati sprememb in se razžalostiti, kadar se zaključi nekaj, kar ljubimo ali na kar smo čustveno navezani.

Vendar pa se vse razvija v skladu z zakonom narave in razumeti je treba to obdobje ali dejstvo, da za vsakim koncem pride nov začetek. Verjeti moramo, da nas čakajo novi začetki, svetlejši in bolj bleščeči in naše sanje se bodo začele uresničevati. Vse kar je potrebno storiti je, da prosimo za njihovo uresničitev. Čas je, da prebudimo svoje sanje in odstranimo vsakršne utvare in sanje se bodo uresničevale kot rezultat našega jasnega pogleda.

Medtem pa se moramo zavedati prisotnosti ljubezni, ki nas obdaja. Pričakujemo lahko neko pozitivno novico, novo razkritje ali nepričakovani razvoj dogodkov v naše dobro. Ozvestimo, da Univerzum usmerja dogodke, ki se razgrinjajo v naše najvišje dobro.

V pomoč lahko večkrat ponovimo tudi pozitivne afirmacije, kot so npr.: “Zaupam, da se vse razgrinja v moje najvišje dobro. Srce mi prežemata ljubezen in svetloba. Vsak konec označuje nov začetek.”

Naj bo leto 2016 polno lepih in pozitivnih trenutkov, novih priložnosti in izzivov. Izzivi in priložnosti pa naj nas vodijo do pozitivnih sprememb, torej do zastavljenih ciljev in srčnim željam!

Naj bo leto 2016 SREČNO!

zima2

Srečno!

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.