Vzpostavimo resonanco s svojim življenjem

Vabimo vas na brezplačno delavnico “vzpostavimo RESONANCO s svojim življenjem” v ČETRTEK, 29.9.2016 ob 17:30 uri, kletni prostori četrtne skupnosti Posavje na Bratovševi ploščadi 30, Ljubljana.

CILJ: Kako prepoznati nezdrava stanja in blokade, ki vodijo v obolenja ter njihova preobrazba v zdravo stanje ter resonanco z nami.

Energijski centri oziroma čakre so tisti centri, ki si zapisujejo vsaka svoje informacije o naših izkušnjah, doživljajih, usmeritvah iz okolja, kjer smo odraščali od našega rojstva naprej. Na podlagi teh informacij, ki nam jih transformirajo ti centri, izoblikujemo svoje misli, prepričanja, čustva, vrednote in vedenje. Od kvalitete le teh pa je pomembno, ali nas to podpira ali blokira v našem življenju.

Da bomo lažje prepoznali morebitne blokade, ki vodijo v nezdrava stanja in razvoj različnih bolezenskih stanj, smo za vas pripravili sklop delavnic, na katerih bomo vsako posvetili enemu od glavnih energijskih centrov oziroma ČAKER.

Bistveno je, da s svojim življenjem povsem resoniramo, da resoniramo na vseh področjih, torej v odnosih, bodisi s partnerjem, zakoncem, sodelavci, z delovnim mestom, s projektom, ki ga želimo izpeljati…. Če resonance ni, potem nam to ne služi v naše najvišje dobro, lahko celo deluje proti nam in nas blokira v vsakdanjem življenju na poti do uresničitve ciljev.

Da vzpostavimo resonanco moramo poznati vzroke za blokade, za nezdrava stanja, pa naj si bo to izraženo skozi naše občutke, prepričanja, ravnanja ali vedenje. Če to ne resonira z našim notranjim bitom in dušo, potem ne more funkcionirati.

Jeza, kot čustvo, ki predstavlja veliko zlo za resonanco z nami. Če smo jezni, smo se kdaj sploh vprašali, kako se takrat počutimo, če smo v takem stanju ali kakšne misli nas obhajajo, kakšna je naša drža takrat ali kam je usmerjena naša pozornost …? Se takrat počutimo dobro ali kako drugače???

Vsakdo ima sposobnost, da se svojih čustev zave in ozavesti ter s tem prepozna izvor le teh in jih preobrazi v stanje, ki bo služilo v njegovo najvišje dobro. Torej preobrazi v stanje resonance z njim, njehovim življenjem in okolico….

Vemo zakaj smo ljubosumni, ali se počutimo zapuščene, nas je strah kako preživeti, ali se ne poučimo varno (doma, v službi,…), zakaj smo sploh jezni, zakaj se sramujemo…? Vse to in še marsikaj drugega je zapisano v Korenski čakri in nas vodi v življenju…. Pa vemo zakaj je tako?

Da bomo lažje prepoznali nezdrava stanja, blokade in njihov izvor smo za vas pripravili sklop delavnic, ki temeljijo na prepoznavanju vzrokov naših blokad in njihovo preobrazbo v pozitivna in zdrava stanja tako, da bo to v naše najvišje dobro.

Skupaj bomo s pomočjo konkretnih vprašanj poiskali naša prepričanja in vrednote, ki nas omejujejo….. ali pa nas podpirajo…..

Kaj bomo spoznali na tokratni delavnici:

  • Uglasitev v delavnico
  • Pomen in delovanje KRONSKE ČAKRE in njen vpliv na naše organe in dele telesa
  • Prepoznava možnih vzrokov za nepravilno delovanje ali neaktivnost Kronske čakre
  • Možne posledice njenega nepravilnega delovanja v našem življenju, ki se izražajo v obliki nezdravega stanja
  • Nekaj preprostih vaj in postopkov za aktivacijo in očiščenje ter vzpostavitev pravilnega delovanja   Kronske čakre
  • Narisali bomo simbol čakre in vzpostavili resonanco z njo
  • Vprašanja in odgovori

V soboto 1.10.2016 ob 10:00 uri pa bomo imeli poglobitveno delavnico za Korensko čakro, kjer bomo spoznali še nekaj dodatnih vaj, poglobitvenih vprašanj, uglasitev in vzpostavitev resonance s simbolom te čakre (po želji) ter individualni pristopi in obravnave, tudi s pomočjo vpogledov in razbiranj.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.