Vodstvo Kozmosa za soboto 2.9.2017

Kozmoskop za soboto 2. september 2017

Današnje vodstvo je: Opustite vse, kar vas veže, omejuje in zavira vaš nadaljni razvoj. Čas je za spremembo.

Čas je, da se ustavite in razmislite, kaj je tisto, ki vam več ne služi in vas samo omejujeo ter ovira na vaši nadaljnji poti. Spoznajte dejstvo, da novo lahko nastopi zgolj, če se znebimo starega. Kozmos nam odpira vrata, da vstopimo skoznje novim priložnostim naproti, vendar se moramo prej znebiti vseh čustvenih in miselnih zavirajočih energij in vzorcev.

Spremembe se dogajajo, vendar če jih sprejemate s strahom, močno zavirate njihovo uresničitev. Tudi, če se ob tem morebiti soočamo z neko izgubo, je to le prehod energije sprememb, ki se morajo zgoditi, če želimo nadaljnji razvoj.

Vse, kar moramo storiti je, da vzdržujemo pozitivne misli in tisto, kar je videt kot izguba, sprejeti kot začetek srečnega novega obdobje. Pozabite na preteklost, čas je, da se premaknete naprej.

Pošljite prošnjo za brezplačen vpogled

Samo za vas, ki me redno spremljate, vam podarjam brezplačen vpogled v situacijo, odnos, ljubezen, poslovne priložnosti, zdravje,… Vprašanje naj bo kratko in naj se nanaša na konkretno situacijo, odnos,…. brez dodatnih podvprašanj…. To storite tako, da svoje vprašanje zaupate preko spletnega obrazca, ki ga najdete na podstrani Kontakt in izpolnite polja v obrazcu. Po oddaji vprašanja, boste na vpisani e-mail prejeli sporočilo in dodatna pojasnila.

Prihajajoči dogodki:

V kratkem bo omočeno tudi individualni vpogled in konzultacijo, na katerem bomo skupaj pogledali kako vam kaže v odnosu, življenju, v ljubezni, kjer boste lahko postavili tudi dodatna podvprašanja. Zaradi naravnega zakona energijske izmenjave pa se bo osebni individualni vpogled in konzultacija izvedel le na podlagi prostovoljnega prispevka za delovanje društva.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.