Visoka cena za ohranjanje bogastva

Recite Egu NE

Pazite, da se vaš Ego ne bo preveč vpletal v potek vašega življenja in s tem ustvarjanje lastne ječe. Bodite pazljivi, da vaš trenutni način življenja ne bo prevzel vodilne vloge in vas posledično oblikoval in obvladoval. Sledite svoji notranji modrosti, ki ne pozna strahu in pohlepa.

Ne skrbite za svoje materialne in finančne dobrine, naj vas to ne vodi v surov pohlep po obdržanju bogastva, saj se prav lahko zgodi, da se bo to obrnilo proti vam in boste morali plačati visoko ceno za dosego in obdržanje tega bogatsva. Raje kot poskrbite, da se vam ob prizadevanju po večjem pritoku bogastva ne posuši vaša človečnost.

Vse ima dve plati, prav tako tudi denar in bogastvo. Ostanite prizemljeni in verjemite v pozitiven razvoj….

 

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.