Usmeritev tedna: 1.1.-7.1.2018

Usmeritev za 1.1.-7.1.2018

Kozmoskop za teden: 1.1.2018 - 7.1.2018

V prvem tednu leta 2018 nam energije niso najbolj naklonjene, predvsem se bomo ukvarjali sami s seboj in iskali notranjo in zunanjo izpolnitev. Zaradi pretiranega osredotočanja na to, česar nam manjka, bo prisotno splošno nezadovoljstvo. Možno je tudi, da nas bo nekdo ali nekaj čustveno razočaral, zaradi česar bomo lahko postali apatični in čustveno mrtvi.

Pojavila se bo lahko želja po izboljšanju razmer. Zaradi ukvarjanja s samim seboj bomo najverjetneje spregledali tisto, kar iščemo. Pod negativnim vtisom bomo nezmožni ceniti to, kar nam je na razpolago in prav lahko se zgodi, da bomo zaradi tega zamudili neko dobro priložnost.

Ker nam bo lahko zaradi vsega dolgčas, se lahko zgodi, da se bomo predali neki nezdravi dejavnosti ali pa se bomo soočali z znaki depresije, zaradi česar se bomo lahko povlekli vase in stran od okolice.

Zaradi neugodnega vpliva energij nas bodo lahko zmotile stvari, ki se dogajajo okoli nas ali pa se bomo pretirano osredotočali na našo preteklost. Emotivno bomo zelo občutljivi, zato bi bilo modro, da se notranje umirimo in se osredotočimo na željo, da izboljšamo svoje življenje ali pozitivno spremenimo trenutne okoliščine.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.