Usmeritev Kozmosa za soboto 7.10.2017

Današnja usmeritev Kozmosa: Odpustimo sebi in drugim

Vsak dan se soočamo z izzivi, ljudmi in situacijami in vse to oddajo določeno energijo. Ko se družimo z ljudmi, ki so hote ali nehote obdani z nižjimi energijami ali ko se znajdemo v situacijah, ki v nas sprožijo proces stresnih vibracij, vsrkamo v svoje telo in energijsko polje nižje energije. Posledično se poučutimo utrujene, bolijo nas mišice na nogah, predvsem na stegnih, nimamo volje, da bi uresniili cilje, ki smo si jih zadali, pogosto nas boli glava in še in še se lahko ob tem pojavi. Če to traja daljši čas, so na stežaj odprta vrata razvoju bolezenskih nezdravih stanj.

Pogosto pa nižje energije ustvarimo kar sami, ko iz različnih razlogov zamerimo sebi ali drugim in to zamero hranimo na način, da se vsakodnevno vračamo v preteklo izkušnjo s samim seboj ali z nekom, ki smo mu zamerili. Kar naenkrat se znajdemo ujeti v preteklost in spirali negativnih vibracij, iz katere ne znamo poiskati izhoda.

Poskrbimo za svoje dobro počutje in zdravje, znebimo se nižjih energij, ki izčrpavajo naše telo in dušo. Odpuščanje zamer sebi in drugim je izjemnega pomena. To sicer ne pomeni, da odpustimo in oprostimo dejanja, odpustimo zgolj osebi ali samemu sebi, ki je v nas sprožilo neprijaetno izkušnjo in čustvo. Prvi korak k odpuščanju je lahko, da vzamemo v roke papir in naredimo seznam, komu in zakaj smo zamerili in bi jim lahko začeli odpuščati.

Za pomoč pa se seveda lahko obrnete tudi na energijskega angelskega terapevta in Reiki mojstra, s katerim bosta skozi pogovor in terapijo sprostila vse morebitne čustvene in miselne vzorce ter blokade. Ob zaključku seanse pa vam bo vzpostavil ravnovesje v vaših čakrah.

Za osebni pogovor se prosim naročite preko spletnega obrazca in izberite željeno možnost Energijska terapija ali Reiki terapija ali Posvetovanje – Razgovor z Iztokom na naslednji povezavi – klik tukaj

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.