Tedenski Kozmoskop: 2.10.2017-8.10.2017

Kozmoskop za teden: 2.10.2017 – 8.10.2017

Teden, ki je pred nami, nam prinaša upanje in ponuja izhod ter uspešen zaključek neke zadeve, situacije ali odnosa, kar nam že dlje časa krade energijo in moč. Na vidiku je, kot pravijo, svetloba na koncu tunela, vendar situacija ni še povsem dozorela, zato bomo potrpežljivo in postopno toda zagotovo prispeli do želenega.

Vendar moramo še nekaj časa počakati in pri sebi preveriti, ali smo pri tem sami sebi ovira in se morda krivimo za nekaj, kar menimo, da smo v tej zadevi naredoili narobe ali morda česa nismo naredili. V tem tednu je tudi primeren čas, da si to odpustimo in vzpostavimo pozitiven pristop ter misli.

Na obzorju se torej že kaže rešitev, zato je pomembno, da ohranimo mirnost in vero v uspešen zaključek in postorimo vse potrebne korake na poti do cilja.

Bodimo prizanesljivi do sebe in vseh vpletenih in odpustimo kakršne koli zamere….

Vse bo dobro, cilj je pred nami, v roku največ treh mesecev lahko pričakujemo uspeh.

Imate kakšno vprašanje glede ljubezni, situacije, poslovnega uspeha, zdravja….?

Pišete mi lahko preko spletnega obrazca, ki ga najdete na moji privatni spletni starni – klik tukaj

Imejte čudovit teden.

Se veselim vašega vprašanja

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.