Tedenska splošna usmeritev in napoved

Prvi teden novega leta zna biti zelo pester, tudi dramatičen. Pojavijo se lahko nenadni dogodki, ki bi lahko bili pozitivni ali pa negativni. Dogodki bodo sicer bolj kratkega diha, pa vendarle, če bodo stresni, nam lahko zagrenijo prve dni januarja, kajti zgodijo se lahko različne neprilike, nesreče, tudi naravne (prometne nesreče z hujšimi posledicami, naravni neprijetni dogodki, lahko tudi vremenske nevšečnosti ipd.).

Zaradi morebitnih neprijetnih dogodkov ali nesreče, lahko marsikdo doživi stresno reakcijo, jezo, nervozo, lahko zapade tudi v depresivno stanje. Stanje in situacije znajo biti dokaj nepredvidljive, pojavijo se lahko različne oblike nasilja ali agresivnosti.

Na osebnem nivoju bi bilo dobro stanje in razpoloženje umiriti in doseči neko trajnejšo stabilnost, da bomo lahko našli možnosti za izhod iz trenutne situacije. Pri ljudeh se lahko pojavi močna vznemirjenost ter močna in intenzivna čustva, kar bi lahko bila podlaga za nenadne nepredvidene reakcije ali ukrepanje. nenazadnje za nasilno vedenje.

V delovnem okolju ali krogu prijateljev nas zna presenetiti neiskrenost ali taktična akcija in igra določene osebe ali ali več ljudi, da na zvit in neiskren način doseže svojo voljo in cilje. Velja previdnost pri spoznavanju novih ljudi, tudi novih partnerjev, tako s poslovnega vidika kot osebnega, ki bi lahko imeli drugačne načrte, kot pa so nam jih predstavili.

V obstoječih partnerstvih bi lahko prišlo do "čiščenja nesnage" ali razčiščevanja nakopičenih čustev, problemov ter trkanja na vest partnerjev.

Še posebej naj bodo pozorni rojeni v znamenjih Vodnarja, Leva, Ovna in Škorpijona.

Pomembno: Zgornja usmeritev in napoved je zgolj splošna, ni ozemeljsko omejena in je sestavljena na podlagi intuitivnega vpogleda.

Napoved sestavil: Iztok, skrbnik portala Modriportal.org

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.