Sprostimo strahove

Pa smo spet pri tedenski angelski napovedi in nasvetu. Dodajam nasvet za prvi del tedna, celotnega pa si lahko preberete na forumu s klikom na spodnjo povezavo.

V obdobju prve triade tedna (ponedeljek – torek) je pomembno, da sprostite vse strahove, ki vas ovirajo pri osebne razvoju in v življenju. Namreč strahovi in skrbi lahko izvirajo tudi povsem iz nesmiselnih ali neresničnih skrbi, zato dopustite, da gredo iz vašega življenja. Pomembno je, da se v teh situacijah poglobimo in prisluhnemo ter sledimo svoji intuiciji glede tega, kaj bi bilo primerno storiti v zvezi z nastalim položajem. Vprašajte svoje notranje bistvo, kaj je vzrok vaših skrbi in zaupajte prejetemu vodstvu.

To bo čas močne intuicije in duševnih sposobnosti, zato ga izkoristite, da presežete skrbi in strahove. V tem obdobju boste dosegli največje spoznanje prav glede vas samih. Sprejmite to obdobje samozavedanja kot pomoč za prehod preko ovir, ki so vas zadrževale. Prebudite resnico o sebi, ki ste jo zadrževali v sebi in opazite svojo čudežno svetlobo. Vedite tudi, da dogodki, ki jih ne opazite, vplivajo na vas.

Število, ki nam v tem obdobju stoji ob strani je energija števila 18 (in/ali 9). Za obdobje, ko nam vlada energija števila 18 se pri ljudeh lahko pojavi povečana želja, da izrazijo svoje skrbi ali strahove. Število lahko tudi okrepi povezanost med duhovnim in materialnim svetom, kar pa lahko povzroči kar pa lahko povzroči neravnovesje v našem življenju tako, da se bomo počutili v nasprotju s samim seboj. Zato moramo glede naših pričakovanj ostati pozitivni, da se bodo naše materialne potrebe uresničile v skladu s pričakovanji in naše dobro.

Za pomoč pri v tem obdobju in pri samozavedanju lahko prosite za pomoč nadangela Haniela.

Celotno napoved in nasvet lahko preberete na spletnem forumu – klik tukaj.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.