Sprostimo strahove, ki nas ovirajo

Pozdravljeni,

pred nami je zadnja triada tedna (petek – nedelja), in bistvo nasveta angelov za ta del tedna je, da se moramo znebiti vseh strahov, ki nas ovirajo pri osebnem razvoju, življenju in na poti do ciljev.

Namreč strahovi in skrbi lahko izvirajo tudi povsem iz nesmiselnih ali neresničnih skrbi, zato dopustite, da gredo iz vašega življenja. Pomembno je, da se v teh situacijah poglobimo in prisluhnemo ter sledimo svoji intuiciji glede tega, kaj bi bilo primerno storiti v zvezi z nastalim položajem.  Vprašajte svoje notranje bistvo, kaj je vzrok vaših skrbi in zaupajte prejetemu vodstvu.

To bo čas močne intuicije in duševnih sposobnosti, zato ga izkoristite, da presežete skrbi in strahove. V tem obdobju boste dosegli največje spoznanje  prav glede vas samih. Sprejmite to obdobje samozavedanja kot pomoč za prehod preko ovir, ki so vas zadrževale. Prebudite resnico o sebi, ki ste jo zadrževali v sebi in opazite svojo čudežno svetlobo.

Vedite tudi, da dogodki, ki jih ne opazite, vplivajo na vas.

Za pomoč v tem obdobju in pri samozavedanju lahko prosite nadangela Haniela.

Število, ki vam v tem obdobju stoji ob strani je energija števila 18 in kot seštevek (1+8) tudi število 9.

Celotedensko napoved in nasvet si lahko preberete na spletnem forumu – klik tukaj.

Postavite vprašanje

Se bo uresničila srčna želja po novi ljubezni? Se bo izšlo v neki konkretni zadevi vam v prid? Je on/ona vaša sorodna duša? …. To je le nekaj predlaganih tem, na katere lahko prejmete odgovor angelov.

Vprašanje lahko postavite na preko obrazca novi spletni strani Modriportal. Po oddanem vprašanju boste na svoj e-mail naslov, ki ga boste vpisali, prejeli potrditveno sporočilo s celotno vsebino vašega vprašanja.

Odgovore za sedaj objavljam še vedno na spletnem forumu – Portal ravnovesja.

Vse dobro vam in vašim najdražjim

[smarticon name=”fa fa-empire” radius shadow]

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.