Spirala ujetosti

Pojavi se lahko občutek ujetosti, kot da se ne moremo pomakniti naprej, kot da nas nekaj vleče nazaj, vendar nam angeli sporočajo, da ujetost, ki jo občutimo, ni resnična, temveč mnogi naši občutki izhajajo iz skrbi in nimajo stvarne podlage.

Torej, prav možno je, da se nam razkrijejo položaji, v katerih se počutimo ujete, ki pa so predvsem posledica našega delovanja. Možno je, da bomo imeli občutek, da ni poti naprej, kar pa je seveda samo utvara. Verjeti moramo, da še daleč nismo tako ujeti, kot se nam zdi. Svobodo pa prinaša zgolj sprememba naših misli – pesimistične moramo nadomestiti z optimističnimi.

Morda pa bomo morali v položaju le pogledati malo globlje in zadevo raziskati. Povsem možno je, da smo se ujeli v določeno katero koli odvisnost, zaradi katere ne moremo biti srečni.

V tem delu tedna bomo pod vplivom števila 15. Čeprav to število prinaša srečo, privlači uspeh in obilje, na drugi strani je število povezano z občutljivostjo na kritike. In prav to, lahko grobe besede drugih v nas povzročijo, da se začnemo gledati v negativni luči in iz primeža takšnega razmišljanja se težko izvijemo. Vedeti je potrebno, da se lahko vsakdo spremeni, saj imamo vsi svobodno voljo. Ostati moramo le pozitivno naravnani in storiti vse potrebno, da se bomo znebili teh negativnih energij in si izboljšali življenje.

Za pomoč pri premagovanju spirale ujetosti se lahko obrnemo na nadangela Jofiela, ki pomeni lepoto Boga. Ko zapademo v pesimizem in negativnost, nam lahko pomaga, da se spet dvignemo, postanemo optimistični in jasno uzremo pot do svobode. Pokličemo ga lahko kadar koli, kadar rabimo njegovo pomoč pri navedenem.

Lahko pa se naročite na individualni tretma in obravnavo, da poiščemo vzrok za nastale situacijo, počutje, zdravje, okoliščine,… preko spletnega obrazca, v katerega na kratko opišite obremenjujoče stanje ali situacijo ter predlagajte termin, pri čemer upoštevajte dneve: sreda po 17:00 uri, četrtek po 19:00 uri in sobota med 18:00 in 20:00 uro. Obstaja sicer tudi možnost ob torkih, vendar ta termin še ni 100 %. Prijavni obrazec najdete na povezavi – prijavni obrazec

Torej, nikar ne dovolimo, da nas povleče spirala ujetosti, pogumno naprej!

mistika2

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.