Se podcenjujete?

Pozdravljeni dragi spremljevalci in prijatelji!

Tema, ki jo oznanja naslov današnje objave in je tudi del tedenske napovedi in nasveta naših angelov, bi morala imeti v nas in pri nas samih večjo veljavo. Pogosto se podcenjujemo in morda veste zakaj? Ima ocena o nas samih morda korenine v naši bližnji ali daljni preteklosti, morda celo v otroštvu?

Predvsem se moramo zavedati, da s svojimi mislimi in prepričanji krojimo svoj vsakdanjik, v svoje življenje pa skladno s tem privabljamo dogodke, ljudi, okoliščine, izzive… Zakaj bi se soočali z nepravimi ljudmi, situacijami …, če mi sami lahko ukrepamo!

O tej temi bomo govorili več v prihodnjih tednih v sklopu “zastarelih miselnih vzorcih in prepričanjih”, ki nam niso v oporo in nam celo škodujejo ter ovriajo pri življenju.

Sedaj pa si v nadaljevanju poglejmo del tedenske napoved in nasveta angelov, ki se nanaša na začetek tedna.

V prvi triadi tedna (ponedeljek, torek) bo marsikdo prišel do spoznanja, da je v določenih okvirih morda podcenjeval sebe in/ali svoje sposobnosti. V tem obdobju je pravi čas, da raprete krila in poletiite svojim ciljem naproti. Pomembno je, da s svojim načinom delovanja uveljavite svojo neodvisnost in ustvarjalnost ter verjemite v vse, kar lahko naredite in dosežete. Pojavi se lahko tudi izražena želja po pozornosti in priznanju.

Verjemite in verujte v to, da boste po naravni poti pritegnili prave ljudi, da vam bodo pomagali. Morda se bo v vaši bližini znašla oseba, ki bo še posebej pritegnila vašo pozornost. Poglejte bližje, preučite in morda bodo prav lastnosti te osebe (nekdo z izjemnim zaupanjem vase, ki je široko obdarovana s talenti in veščinami, oseba, ki je prepričljiva in jo je težko vreči iz tira) odločilno v plivale na vas.

Vse dobro želim vam in vašim najdražjim!

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.