Realizirajte svoje sanje

Pozdravljeni,

dodajam nov nasvet, ki bo energijsko najbolj efektiven v ponedeljek in torek. Celotendenski nasvet si lahko preberete na spletnem forumu – klik tukaj.

Prva triada tedna (ponedeljek – torek) lahko brez zadržkov realizirate svoje sanje in projekt(e), saj je pravi čas za nove projekte. Vsakršne dvome o svojih sposobnostih pa nemudoma pustite za seboj. Namreč, bolj ko boste zaupali vase, bolj uspešni boste. Za krepitev svoje notranje moči lahko prosite tudi (svoje) angele.

Morda boste imeli občutek, da še niste pripravljeni , da bi se premaknili naprej, ste dejansko bolj pripravljeni kot se vam zdi. Pričakujete lahko usmerjene napore in nepričakovane ovire.

Torej, nič več odlašanja!  [smarticon name=”fa fa-anchor” radius shadow]

V tem časovnem obdobju vam bo stal ob strani nadangel Raziel, na katerega se lahko kadarkoli obrnete za pomoč in nasvete.

Število, ki vam v tem obdobju stoji ob strani je energija števila 1.

Pustite svetlobi naj deluje

Pustite svetlobi naj deluje

Imate kakšno vprašanje, predlog …? Pošljite mi sporočilo preko spletnega obrazca, ki ga najdete na podstrani Kontakt oz. s klikom tukaj.

Vsem želim prijeten, čaroben in uspešen teden!

Osvobodite se vseh spon in ovir

Osvobodite se vseh spon in ovir

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.