Prepoznavanje in spreminjanje omejujočih vzorcev

Ko se odločimo na pot pozitivnih sprememb in začnemo prepoznavati škodljive napačne življenjske vzorce in elemente, pa naj si bo to proti sebi ali v primerjavi z drugimi, je pomembno, da te vzorce in elemente najprej ozavestimo.

Ko jih ozvestimo, se lotimo transformiranja v pozitivne energije in procese... Pri tem procesiranju je pomembno, da to počnemo postopoma in previdno, da morebiti ne bi sprožili negativnih čustvenih odzivov pri sebi. Na drugi strani pa, da te spremembe ne bi prizadele oseb okoli nas, saj nas bi lahko začele doživljati kot netaktno, konfliktno in grobo osebo.

Vendar, spremembe so neobhodne in jih je potrebno izpeljati postopoma in na način, da prevzamemo nase vso odgovornost, s čimer bomo doseglji, da bomo prejeli vso potrebno podporo okolice.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.