Preobremenjenost zaradi obveznosti

Imate občutek, da enostavno ne morete več, da ste preobremenjeni in zaradi tega utrujeni? Enerijsko smo v obdobju, ko nas le to še dodatno obremenjuje. Potem je čas, da ukrepate in razmislite o možnosti, da bi svoje obveznosti ali delo razbremenili in očistili, tako da odstranite tiste, ki niso nujno potrebne ali pa jih porazdelite med sodelavce, prijatelje …

Druga triada tedna (sreda – četrtek) bo lahko za marsikoga preveč obremenjujoče, ker si je nakopal preveč delovnih in/ali drugih obveznosti, zaradi česar se bo vzpostavilo neuravnoteženo življenje. Zaradi preobremenjenosti lahko nastopijo določene zdravstvene skrbi in težave.

Nekoliko se zaustavite in uravnotežite poklicno in osebno plat svojega življenja ter sprejmite pomoč drugih. Iz svojega urnika odstranite dejavnosti, ki so nepotrebne in vas obremenjujejo.

V tem delu tedna prevladuje energija števila 32, to je angelsko število, ki nas spodbuja, da ohranimo vero in da verjamemo, da so naše okoliščine in dejavnosti v našo podporo ter da se brez kakršne koli škode odpovemo obveznostim in s tem naredimo prostor veselju in okoliščinam, ki nas bodo naredile bolj vesele. Iz števila 32 izhaja drugo število, to je 5 (3+2), ki nakazuje prihajajoče spremembe.

Tedensko napoved najdete na spletnem forumu – klik tukaj.

Vsem želim čaroben in uspešen dan še naprej.

Preobremenjenost in utrujenost zaradi preveč obveznosti

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.