Prenova spletne strani

Pozdravljeni,

po skoraj letu in pol je čas za posodobitev, nadgradnjo in celovito prenovo spletne strani. Ker zem zagovornik sledenju sprememb nasploh, sem se odločil, da bom v prihodnjih dnevih oziroma tednih pristopil k celoviti prenovi tele spletne strani.

Vsem, ki mi sledite in berete objave, sem hvaležen in se vam zahvaljujem za vso podoporo, ki ste jo izkazali do sedaj. Vsekakor ostajam zvest vsem vam in tudi bodočim sledilcem in uporabnikom, zato čiščenja registriranih članov strani ne bo, bom pa dodal dodatne možnosti.

Hvala še enkrat in prosim za potrpljenje do nadaljnjega, ker stran in vsebina nekaj časa ne bo aktivno ažurirana.

Vaš Modriportal  🙂

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.