Pot duhovne rasti ni lahka

Pot duhovnega razvoja in rasti ni lahka, predvsem tudi ni kratka. Vendar na tej poti prehajamo iz ene stopnje v drugo. Ko pridemo do stopnje, ko si začnemo postavljati resna, zelo globoka in pomembna vprašanja, ko začnemo iskati smisel življenja in sveta ter iskati naše mesto v njem je nastopil tudi čas, da se odpravimo raziskovat svojo notranjost.

Namreč v svoji globoki notranjosti bomo našli vse pomembne odgovore, ki bodo oblikovali našo prihodnost.

Podajmo se na to pot skupaj, na pot pa povabimo tudi svoje angele in druge duhovne vodnike.

Vsakod ima svojega: angela, boga(boginjo) … odvisno od Življenjskega števila, ki ga dobimo iz našega rojstnega datuma. Življenjsko število dobite tako, da seštejete dan + mesec + letnico rojstva in seštevate toliko časa, dokler ne dobite enomestnega števila.

Če želite izvedeti, kateri je vaš osebni anegl ali boginja va vabim, da to objavo všečkate, jo delite, v komentar pa vpišite vašo Življenjsko število + ANGEL ali BOGINJA.

PRIMER:

Če imate rojstni dan 23.3.1990, potem gre takole:

23 = 2+3 = 5

03 = 0+3 = 3

1990 = 1+9+9+0 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1

Seštevek: 5+3+1 = 9

Vaše Življenjsko število je torej 9.

Imena angelov in boginj z navedbo števil, katerim pripadajo, bom objavil na forumu – klik tukaj

Se veselim sodelovanja z vami!

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.