Postopen napredek

Pozdravljeni, z malenkostno zakasnitvijo objavljam tedensko napoved naših angelov, ki skrbijo za naše dobro počutje. Napoved je sicer objavljena od ponedeljka tudi na spletnem forumu in vas vabim, da se registrirate ter pomagate pri skupni skrbi za naše skupno dobro počutje in nasploh srečo. Celotna napoved je dostopna s klikom tukaj.

Sreda nam lahko prinese postopen napredek na tej poti, vendar ne smemo pozabiti, da je uresničitev odvisna zgolj od nas samih. Molitve in krepitev zaupanja vase ter ver v naše sposobnosti nam bodo torej pomagale, da se bomo podali na poti uresničitve.

Tudi, če bomo naleteli na morebitne ovire, ki bodo lahko resnične ali pa zgolj naša utvara, ki so se pojavile zgolj zaradi EGA ali strahu pred nameravanimi spremembami. Nič ni lepšega, kot se predati udobju poznanega okolja in okoliščin, zato se lahko zgodi, da nas bo ego želel prepričati, da odstopimo od naših ciljev. Zato bo četrtek morda za koga še kako pomemben ali celo odločilen, da ohrani vero vas in pogum.

Uspeh pa nikakor ne bo prišel kar sam od sebe, torej naj ne bo samoumeven, temveč bo potrebna naša vztrajnost in predvsem vaje, pa naj si bo šlo za praktične ali duhovne. Tudi ohranjanje našega pozitivnega pristopa, misli in pričakovanj terja določeno mero vztrajanja in vaj. Petek naj bo torej naša priložnost, da izkoristimo ugodne energije in posvetimo dan vajam in s tem za svojo ondicijo in boljše počutje.

Sobota nas bo morda presenetila s kakšnim opozorilom, da smo morda pozabili na neko zavezo, ki smo jo dali lahko samemu sebi ali drugim (našim bližnjim, poslovnim partnerjem ipd.). Čas bo, da se malo zaustavimo in prevetrimo vse naše obljube in zaveze, kajti nerešene zadeve nas lahko ovirajo pri nadaljnji poti sprememb.

Nedelja pa nam lahko prinese na plano naša čustva, ki se lahko pojavijo kot posledica naših dejanj v preteklosti, lahko v povezavi z našimi spremembami. Izkoristimo torej dan za razrešitev čustev, kar nam bo pomagalo, da bomo bolje videli pot, po kateri hodimo in se bomo lažje izognili oviram na tej poti. Morda bomo zaznali kakšne neželene vzorce v svojem vedenju ali pa si nevede mečemo polena pod noge, kar nas ovira pri nadaljnjem razvoju. Pomembno je, da bomo zaupali svojim občutkom, ki nas kličejo, da uvedemo nameravane pozitivne spremembe.

Da pa bomo pri tem uspešni, je torej še kako pomembno, da si v začetku tedna okrepimo samozavest in ostanemo pogumni, ne glede na možne zaplete ali ovire.

V tem tednu bo z nami nadangel Mihael, ki nas bo ščitil in zavaroval pred vsemi nižjimi ovirami, vključno z našim notranjim egom. Pokličemo ga lahko vedno, kadar bomo začutili, da je njegova pomoč potrebna.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.