Miselni vzorci

Zastareli miselni vzorci in prepričanja

Se v življenju soočate ali morda celo spopadate z zastarelimi miselnimi vzorci in prepričanji, ki izvirajo iz še bolj zastarelih Stereotipov? Vas ti vzorci spremljajo na vsakem koraku in vas omejujejo ter ovirajo na vaši življenjski poti in osebnemu razvoju, ker morda zaradi njih sprejemate odločitve, ki vam niso v oporo?

Potem je čas za korenite spremembe, čas za prebujenje in vstajenje, da se odpravite na pot luči in svetlobe, torej na pot sprememb, ki vas vodijo po poti do ciljev, notranjega miru in osebne sreče.

Pridružite se in skupaj bomo krepili svojo samozavest in moč, da premagamo izzive in ovire. Naj vas ne bo strah, čeprav se bo čedalje glasneje oglašal vaš EGO in vam skušal dopovedati, da ostanite tam, kjer ste sedaj in stopicate v okolju, ki na vas vpliva škodljivo.

Za ogled vseh projektov in dejavnosti v okviru tega programa kliknite na moder gumb – View Project@ Miselni vzorci, ki ga najdete v desnem meniju pod Mapo z opisom projekta.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.