Pogovor s Stello M.

Uvajamo novost, pogovor z intuitivno svetovalko Stello M., ki vam je na voljo za osebni zaupni pogovor dvakrat tedensko.

Prihaja mesec oktober, družba nas čedalje bolj sili, da živimo po vzorcu reklam, ki se nam vsiljujejo vsepovsod in nas potiskajo v hiter in površen način življenja. Zaradi čedalje več obveznosti in vsakdanjih stresov, smo vsak dan izpostavljeni različnim skrbem.

Imeti ali ne imeti, to je danes vprašanje. Imeti ali ne imeti, to je danes vprašanje. Imeti moč in slavo, denar, svojo lastno pot in svojo resnico.

Če čutite praznino in potrebujete koga, da vam prisluhne, svetuje ter pomaga pri vsakodnevnih skrbeh in situacijah, mi lahko pišete in izpostavite svojo težavo, skrbi ali problem in sicer preko spletnega obrazca – klik tukaj in sicer v spustnem polju Področje izberite možnost Pogovor s Stello M. in se bomo dogovorili za individualno srečanje in posvet.

Veselim se vaših vprašanj. Vaša Stella M.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.