Pogoji

Pozdravljeni,

na podforumu Vaša vprašanja bom odgovarjal na vaša vprašanja, ki jih boste poslali bodisi neposredno na forumu, bodisi preko spletnega obrazca. Odgovoril bom v roku 4 – 5 delovnih dni. Vprašanje naj se nanaša zgolj na eno trenutno aktualno področje!!

Je res pravi/prava zame?
Bova ostala dolgo skupaj oziroma ali je to res tista prava resnična ljubezen?
Kdaj bom spoznal/-a sorodno dušo? Mi bo uspelo v poslu, kako pa moje zdravje?
Ste ujeti v preteklo/sedanjo izkušnjo in ne vidite izhoda?
Kakšen izid lahko pričakujem v tej situaciji ? ….?

Na vsa gornja vprašanja in na mnoga vprašanja drugih ali podobnih situacij in problemov boste prejeli odgovor, če našim svetovalcem zaupate svoje vprašanje.

Vprašanje nam lahko postavite na tri možne načine:

  1. Obiskovalci in registrirani člani na forumu še vedno lahko postavite vprašanje na tem forumu s klikom na modri gumb desno zgoraj Add topic.
  2. Vprašanje nam lahko zaupate preko spletnega obrazca na portalu in sicer s klikom tukaj 
  3. V kolikor pa ne želite svojega vprašanja delite z drugimi, pa lahko postvaite vprašanje preko spletnega obrazca, ki ga najdete s klikom tukaj

ex.gif OPOZORILO – NUJNO, PROSIM PREBERITE!!

Prosim, da v tekstu ne uporabljate vaših osebnih podatkov (kot npr. rojstni datum ipd.). Zaradi vibracij in s tem pravilnosti odgovora pa je potrebno napisati ime oziroma psevdonim, ki pa mora biti tisti, ki ga v svojem življenju tudi uporabljate. Vprašanje naj ne zajema več situacij ali celo celovitega življenja, temveč se lahko nanaša zgolj na eno konkretno situacijo.

Primer splošnega vprašanja, na katerega NE BOM odgovarjal, si lahko pogledate na naši wiki strani – klik tukaj
Možnost za kompleksnejša in celovita vprašanja, vključno z letno angelsko karto bo storitev, ki bo plačljiva. Registrirani člani Kluba Modrina bodo imeli določene bonitete in dodatne popuste.

Prosim, upoštevajte tudi naslednje:

  • Svojo prihodnost lahko izboljšate tako, da ohranite pozitivno pričakovanje in sledite svojemu notranjemu vodstvu.
  • S pomočjo molitve, vizualizacije in uporabe pozitivnih afirmacij lahko vedno spremenite izid vsakršne situacije. Angeli, Boginje, Nadangeli, Vnebovzeti mojstri, Svetniki, Vile in druga duhovna ter eterična bitja vam lahko pomagajo spremeniti vašo prihodnost na boljše, če jih le prosite in če ste odprti za sprejemanje njihove pomoči.
  • Nihče drug, torej tudi angeli ne, razen vas samih, lahko spremenite svoj tok življenja.
  • Nihče, torej tudi ne angeli ne morejo prevzeti odgovornosti za posameznikove odločitve in dejanja, temveč zanje odgovarja vsak posameznik!!!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.