Osvoboditev od negativnih navezanosti

Navezanost na karkoli (ljudi, živali, predmete, situacije …) nam znajo prej škoditi kot koristiti. Še posebej pa takrat, če nas to ovira pri našem življenjskem napredovanju. Navezanost seveda na nas lahko vpliva na dveh relacijah. Ali smo se mi navezali na nekoga ali nekaj, ali pa smo dovolili ali pa nehote povzročili, da se je nekdo čustveno preveč navezal na nas.

Navezanst se je razvila iz nekaj, kar je na začetku delovalo in bilo videti kot zdravo prijateljstvo ali interes, pa sedaj prevzema vajeti nad našim življenjem ali pa ta odnos ustvarja preveč soodvisnosti. Okoliščine, ki so se nam na začetku zdele pozitivne, so sedaj razvile negativno plat. To pa pravzaprav spominja na obliko odvisnosti.

Če je temu tako, potem je skrajni čas, da naredimo vse, kar je potrebno, da se osvobodimo teh okov čustvene navezanosti in dovolimo, da v nas vstopi pozitivna plat življenja.

Pomagamo si lahko tudi s pozitivnimi afirmacijami, nekaj možnih navajam v nadaljevanju.

  • Razbremenim se vseh negativnih navezanosti.
  • Zaupam, da je to v moje najvišje dobro.
  • Zaupam, da je to v najvišje dobro vsega.
  • Drugim najbolj pomagam, če sebi in njim ne dovolim, da bi bili soodvisni.
  • Na vse okoliščine gledam uravnoteženo.

Na pomoč pri razbijanju odvisnosti lahko kadar koli pokličete svojega angela varuha ali nadangela Mihaela, ki je še posebej uspešen pri rezanju energetskih vezi in spon, ter pri zaščiti pred negativnimi energijami. Morda vas bo kdo, ko boste uspešno rezali vezi kmalu zatem poklical po telefonu, ali poslal SMS, e-pošto ipd. in to bo znak, da je bil vaš proces rezanja energetskih vezi in spon uspešen.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.