Občutek izčrpanosti?

Ja, povsem možno je, da se bo danes in jutri pri marsikomu pojavil občutek izčrpanosti kot posledica neuravnoteženag življenja preteklih nekaj dni. Preveč smo delali in imeli obveznosti, zaradi česar smo morda pozabili nase in na svoj prosti čas. Vzemimo stvari v roke in poskušajmo čim bolj uravnotežiti dajanje in sprejemanje. Namreč prv to ravnotežje je nadvse pomembno, da lahko energijo, razpoloženje in motivacijo obdržimo ves čas na visokem nivoju.

Kaj so svetovali angeli za drugo triado tedna?

Druga triada tedna (sreda – četrtek) bo lahko za marsikoga preveč obremenjujoče, ker si je nakopal preveč delovnih in/ali drugih obveznosti, zaradi česar se bo vzpostavilo neuravnoteženo življenje. Zaradi preobremenjenosti lahko nastopijo določene zdravstvene skrbi in težave.

Nekoliko se zaustavite in uravnotežite poklicno in osebno plat svojega življenja ter sprejmite pomoč drugih. Iz svojega urnika odstranite dejavnosti, ki so nepotrebne in vas obremenjujejo

V tem delu tedna prevladuje energija števila 32, to je angelsko število, ki nas spodbuja, da ohranimo vero in da verjamemo, da so naše okoliščine in dejavnosti v našo podporo ter da se brez kakršne koli škode odpovemo obveznostim in s tem naredimo prostor veselju in okoliščinam, ki nas bodo naredile bolj vesele. Iz števila 32 izhaja drugo število, to je 5 (3+2), ki nakazuje prihajajoče spremembe.

Za celotni teden pa si lahko preberete na forumu – klik tukaj.

Kakšno aktualno vprašanje?

Imate vprašanje o neki situaciji, izzivu, glede ljubezni …? Le to lahko postavite na spletni strani Portal angelov in ravnovesja ali na spletnem forumu Portal ravnovesja in seveda vabljeni, da si ustvarite svoj profil in s tem pridobite možnost vpogleda v dodatne vsebine.

Klikni za ogled slike

Pustite svetlobi naj deluje

Pustite svetlobi naj deluje

[collapse]

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.