O meni

O meni

Poslanstvo in namen je, da skupaj poiščemo osebno srečo, notranji mir in spokojnost. Seveda pa moramo v prvi fazi v sebi poiskati in urediti ravnovesje na vseh področjih našega življenja (osebna raven, služba, obveznosti, prosti čas, zabava, zdravje …). Ravnovesje tudi pomeni, da imamo vzpostavljeno uravnovešeno polarnost energij (Jin in Jang). Človek je energijsko telo in kot tako mikrokozmos (Kitajska filozofija), ki je sestavljenoiz petih elementov (zemlja, voda, zrak, ogenj in kovina), zato je pomembno, da imamo v njih vzpostavljeno ravnovesje, pri tem si lahko pomagamo z meditacijo petih elementov, ki nas sprošča, napolni z energijo in vitalnostjo ter obenem krepi v nas vseh pet elementov, da lahko zopet postanemo eno z naravo.

V letih osebnega in duhovnega razvoja sem prehodil dolgo pot, na kateri sem naletel tudi na velike in manjše skale in če bi se zaustavil pri njih, potem danes ne bi brali tega mojega portala. Seveda pa brez dodatnega izobraževanja ne gre, tako da je za menoj kar nekaj tečajev in šol. V dveh letih sem tako pridobil določena znanja, ki jih sedaj lahko z veseljem delim z vami in vam pomagam pri iskanju lastne poti.

Uspešno sem zaključil izobraževanja in pridobil naslednje certifikate: reiki mojster in učitelj, angelski reki, angelski energijski terapevt, trener za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti.

Tukaj smo, da vam pomagamo poiskati pot do ravnovesja med duhovnim in materialnim svetom. Pot ni lahka, niti ni kratka. Se pa splača potruditi, saj je končni rezultat vzpostavljenega ravnovesja notranji mir in osebna sreča.

Vse zgoraj navedeno nekako zaokroža celoto in tukaj smo, da vam pomagamo in vam ponudimo roko.

Seveda pa notranji mir pomeni marsikaj več kot le duhovno rasti. Marsikdo zaradi življenjskih okoliščin potrebuje pomoč pri vsakodnevnih opravilih, kot je npr. pospravljanje stanovanja, nakupovanje v trgovini, ali pa si preprosto želi le družbo, pomoč in spremstvo na sprehodu.

Spletna stran je neodvisna in svetovalna spletna mreža in skupnost na področju načrtovanega in premišljenega pristopa na poti pozitivnih izzivov in sprememb na vseh področjih življenja. Verjamemo v moč misli, prepričanj in besed, zato se še kako zavedamo pomena in moči pozitivnih afirmacij, ki jih spodbujamo pri naših članih, uporabnikih, obiskovalcih in udeležencih naših delavnic.

Vsakdo izmed nas ima potenciale, da razvije sposobnosti za duhovni razvoj, da odkrije vzroke zastojev in čustvenih travm ter za samozdravljenje. Naše telo je naravnano k samoohranitvi, če temu ne bi bilo tako, potem bi izkrvaveli že ob najmanjši praski…. Z vero, odloččnostjo in samozavestjo zagotovo uspe vsakomur, tudi Tebi, ki to bereš ….

 

 

 

 

 

Pošljete mi lahko sporočilo preko obrazca na podstrani Kontakt ali pa preko obrazca na spletnem forumu

Stran je še v nastajanju, več sledi ….

Uporabljeni viri in literarura

Ena slika, ki nas nagovarja, da se moramo notranje uravnovesiti in najti svoj notranji mir.

V sebi najdite ravnovesje in mir

↑Vrni se na vrh

En video za sedaj, klik na spoiler

Meditacija in uravnoteženje čaker

[collapse]
Moje osebno mnenje

Tukaj bom podal svoje osebno mnenje glede energijskih terapij. Torej, kdor želi stopiti na pot sprememb, se mora zavestno odločiti, da te spremembe tudi sprejme, kot tudi energijske terapije, kajti v nasprotnem niso učinkovite oziroma je učinek bistveno zmanjšan.

 

 

 

 

 

[collapse]

En kratek glasbeni insert za meditacijo 🙂

Sprostitev     

 

Na vrh

Viri in literatura

Večina vsebine je povzetek ali gre za izsledke iz različnih virov (svetovni splet ip.) in literature, med katerimi prevladujejo:

  • priročniki in knjige avtorice Louise L. Hay (osebna in duhovna rast)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.