Numerologija in energija števil

Energija števil

Področje numerologije se prepleta tudi z energijami angelov. Vedeti moramo, da vse okoli nas, tudi naše misli, besede, predmeti, ljudje ... oddaja energije na frekvenci, na kateri deluje. To so poti in ravni, ki jih ljudje s prostim očesom ne vidimo. Je pa res, da zelo dovzetni te energije občutijo veliko bolj kot pa "povprečni" ljudje. Zase z gotovostjo rečem, da sodim nekje v kategorijo tistih, ki ki te energije oziroma vibracije zaznavamo.

Ko se rodimo, dobimo svoj t.i. "rodovnik", ki ga imenujemo datum rojstva, katerega sestavlja niz številk, ki nas spremlja vse življenje. Z energijo teh števil pridemo v snovni svet, živimo z njo in tudi delujemo v skladu s temi energijami. Tudi naše ime in priimek dobi določene energije in za lažje razumevanje so že v daljnih časih vsaki črki dodelili število. Tako si lahko na podlagi našega imena in priimka seštejemo vpliv energij, ki delujejo na nas in ali je seštevek črk v skladu s številom našega rojstnega dne, ki ga imenujemo tudi Življenjsko število ter ali so števila v našem življenju v ravnovesju smislu polarnosti JIN - Jang. Pri tem bi izpostavil, da neparna števila vibrirajo polarnost JIN, parna pa JANG.

Moj namen ni podati se profesionalno v vode numerologije (morda kdaj v prihodnje), temveč povezati energijo števil z našo energijo in energijo naših angelov, duhovnih vodnikov ali t. i. "nevidnih ravni".

Pa pojdimo dalje. S seštevkom našega celotnega imena, ki naj vsebuje vsa imena (nekateri imajo 2 ali celo več) in priimek, dobimo t. i. število Življenjskega izraza. V nadaljevanju objave bom v tabelo k vsakemu številu vpisal pripadajočo črko. Na podlagi rojstnega datuma pa s seštevanjem dneva, meseca in letnice rojstva dobimo t. i. Osebno število življenjske poti.

O pomenu angelskih števil je zelo podrobno opisala svetovno znana in priznana Doreen Virtue v knjigici Angelska števila (Original: Angel Numbers 101). Tukaj bi na hitro omenil eno število, ki se ga omenja predvsem kot negativno, to je - število 13.

Več pa na naslednji povezavi s klikom tukaj

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.