Numero vpogled za avgust

NOVO! Uvajam rubriko Energija števil skozi prizmo numerologije. V tem sklopu pripravljam za vas mesečne Numero vpoglede, ki veljajo na  splošno in za celotno Zemljo.

Torej, mesec avgust po posebni metodi nosi energijo števila devet in je v primerjavi z energijo števila leta 2017, ki ima vibracijo števila ena v izraziti disharmoniji. Posledično se to lahko odraža v poudarjeni negativni energiji, ki sproža nestabilnosti, številna nesoglasja, spore, napetosti, nesreče, v katerih je lahko udeležnih in poškodovanih večje število ljudi in je povzročena večja materialna škoda, kot tudi hujše naravne nesreče (vremenske, potresi ipd.).

Navedeno se to lahko izrazi tako na globalni kot tudi osebni ravni. Zato mesec avgust ni najbolj idealno obdobje za morebitne večje nove začetke, projekte posle ali sprejemanje pomembnejših odločitev.

Izrazito negativne vibracije bodo prisotne v naslednjih dnevih: 8., 17. in 26. avgust. Dokaj neugodni dnevi z negativnim trendom so lahko tudi naslednji dnevi: 2., 11., 20. in 29. avgust, čeprav je tukaj negativen vpliv malenksot manjši.

Kljub temu bomo v tem mesecu deležni tudi nekoliko bolj ugodnega vpliva in sicer v dnevih: 1., 7., 10., 16., 19., 25. in 28. avgust, ko bodo na dnevni ravni pozitivne vibracije, ki bodo nekoliko omilile splošno negativno spiralo tega meseca.

Na personalni ravni lahko pride do rahlega odstopanja, odvisno pač od tega, ali je naše osebno leto v harmoniji ali disharmoniji z vibracijami energije meseca, kot tudi posameznega dneva v avgustu. V primeru vzpostavljene harmonije na osebni ravni, bo splošen negativen vpliv manjši, v primeru disharmonije pa celo podvojen.

Naj sklenem mesečni Numero vpogled: torej, če ni nujno, potem je bolje, da s kakšnimi pomembnejšimi odločitvami glede službe, posla, denarnih zadev, novih projektov, pogodb ipd., kar nam bi v primeru zgrešene investicije lahko škodovalo, raje počakajmo na bolj ugoden čas in prijaznejši mesec september. Še bolj ugoden pa zna biti mesec oktober, ko bo vzpostavljena zelo močna energijska harmonija.

 

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.