Novo-Energijske terapije in nasveti

Imate bolečine v križu, hrbtu ali vratu, vas pogosto boli glava, …? Ste pomislili kaj je vzrok za vaše težave?

Od sedaj lahko na podforumu Energijske terapije-Nasveti in odgovori na kratko opišete svoje težave in prejeli boste konreten nasvet z navedbo možnega vzroka, ki je sprožil proces nastanka bolečine, obolenja, bolezni, čustvene težave, …. Vse, kar morate storiti je, da na navedenem podforumu kliknete moder gumb Add topic in opišete svoje težave. Še prej pa, v kolikor še niste, opravite registracijo na portalu, da boste lahko postavili svoje vprašanje.

Za celostno terapijo, ki vključuje tudi odpravo vzroka pa je potrebna individualna delavnica in konzultacija v živo. V kolkor želite osebno srečanje oz. individualno konzultacijo ali postaviti vprašanje anonimno, potem pošljite opis svoje težave preko spletnega obrazca, ki ga najdete na podstrani Kontakt.

V primeru, da želite individualno delavnico in konzultacijo v živo, boste prejeli termin na vpisani e-poštni naslov. V kolikor pa želite samo splošen odgovor, bo le ta objavljen na navedenem podforumu pod šifro, ki jo boste zapisali ob oddaji preko obrazca.

Na vaša vprašanja odgovarja in energijske ter reiki terapije izvaja Iztok MagIK, reiki mojster in učitelj ter energijski terapevt.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.