Nov izziv, ljubezen, priložnost…?

Se vam v kratkem ali v bližnji prihodnosti obeta nova ljubezen, nova, še boljša priložnost, morda novi izzivi na delovnem mestu ali v poslovnem svetu? Je on/ona pravi za vas?

Vsakdo ima verjetno svoja aktualna vprašanja in če bi jih našteval, bi jih bilo verjetno za cel kilometer ali še več  ➡

Ostajam zvest svojim prepričanjem in poslanstvu, zato nadaljujem s pomočjo vam  za sedaj samo z brezplačnimi vpogledi na trenutno aktualno vprašanje, področje, okoliščino…

Torej, vprašanje naj zajema zgolj eno področje!

Svoje vprašanje mi lahko oddate preko obrazca na spletni strani Modri portal, ki je dostopen s klikom tukaj ali neposredno na forumu Modriportal s klikom tukaj. Odgovor, kot navedeno v splošnih pogojih, lahko pričakujete, bo na forumu tukaj objavljen v roku 4 – 5 delovnih dni.

Iskreno vabljeni!

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.