Negujte družinske odnose

Pozdravljeni,

pa je spet čas za objavo tedenske napovedi in nasveta naših stalnih spremljevalcev, ki ves čas pazijo na nas, čeprav se tega ne zavedajo. Osebno imam kar nekaj izkušenj z njihovim varovanjem, zadnja izkušnja se mi je pripetila, ko so me obvarovali hujših posledic tako, da je bil avto, s katerim sem takrat še živečo mamo peljal iz Kamnika nazaj v dom starejših občanov, in se je nenadoma na moji levi strani pojavil terensko vozilo in podrsalo moj avto. Ampak res samo simbolno podrsal, saj je tisti moment, ko se je avto pojavil ob mojem avtu, moj avto dobesedno prestavilo za nekaj centimetrov v desno in sem za hip izgubil tudi nadzor. Takoj za tem, ko sem se nekaj metrov naprej ustavil, ustavil je tudi voznik omenjenega avtomobila, sem vedel, da se je zgodil čudež. O tem sem pisal tudi na svojem blogu na Wiki strani – klik tukaj

No, sedaj pa je čas za tedensko napoved od 9.2.2015 – 15.2.2015

Obdobje prve triade tedna (ponedeljek – torek) je več kot idealno in ugodno za razvijanje in negovanje družinskih razmerij ter odnosov vseh oblik, tudi s prijatelji. Obdani bomo z zadovoljstvom, vaše materialne in čustvene potrebe bodo zadovoljene, kar bo še dodatno vplivalo na nas pri razvijanju zaupanja vrednih medsebojnih razmerij.

V tem obdobju nas bodo obkrožali mir, veselje in brezpogojna ljubezen. Čas bo ugoden za pozitivne odnose z otroki in srečne zakone. Imeli boste občutek varnosti.

V drugi triadi tedna (sreda – četrtek) se lahko pojavijo nove vznemirljive priložnosti. Za marsikoga bo to rudi priložnost za napredek na življenjski poti in čas za spremembo življenja.

Bodite pozorni, saj so na vidiku nove ustvarjalne in navdihujoče možnosti poslovne poti. Zelo pomembno je, da z navdušenjem sprejmete nove zamisli in tveganje, da bi sledili svojim sanjam. Če želite spremeniti svoje življenje, je sedaj več kot ugoden čas za to.

Kdor razmišlja o novi samostojni poti, je sedaj ugoden čas za ustanovitev podjetja, možna je nova boljša služba oziroma napredovanje. Bodite pozorni na neko vznemirljivo novico, ki bo, če ji boste dali dovolj veliko mero pozornosti in odreagirali pravočasno in v pravo smer, pomenila nov svež začetek.

V zadnji triadi tedna (petek – nedelja) se bo močno povečala moč oziroma želja po ustvarjalnosti. Naši načrti, želje, projekti bodo lahko uspeli, vendar le s trdim delom in z dobrim načrtovanjem. Prav lahko se bo zgodilo, da boste za to svoje delo tudi primerno nagrajeni ali pa boste prejeli priznanje. V tem obdobju bo vaša ustvarjalnost na vrhuncu moči, zato se osredotočite na svoje delo. Lahko se priključite tudi kakšni skupini, pomembno je, da pri želenem projektu sodelujete tudi z drugimi.

Pričakujete lahko napredovanje na poslovni poti. Kdor razmišlja o tem, da bi postal umetnik, je to pravi čas, da se odloči za to pot.

Postavite vprašanje

Se bo uresničila srčna želja po novi ljubezni? Se bo izšlo v neki konkretni zadevi vam v prid? Je on/ona vaša sorodna duša? …. To je le nekaj predlaganih tem, na katere lahko prejmete odgovor angelov.

Vprašanje lahko postavite na preko obrazca novi spletni strani Modriportal. Po oddanem vprašanju boste na svoj e-mail naslov, ki ga boste vpisali, prejeli potrditveno sporočilo s celotno vsebino vašega vprašanja.

Odgovore od sedaj dalje objavljam na uradnem spletnem forumu – Modriportal.

Vse dobro vam in vašim najdražjim
Image

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.