Nasvet Kozmosa za današnji dan

Nasvet Kozmosa za soboto 26.8.2017 je: Bodite sočutni in opustite vsakršne sodbe o sebi, drugih ljudeh in situacijah in bodite pozorni na novo priložnost.

Torej, Kozmos nam danes pošilja ugodne energije in vso podporo, da se ozremo v sami sebe, situacije, zadeve in vse odnose, do katerih morebiti čutimo kakršno koli mero strahu, jeze, sodbe,… Na te situacije in odnose, vključno s samim seboj sedaj nemsto negativnega pogleda obrnimo list in opustimo vse sodbe o sebi, o drugih in situacijah ter bodimo bolj sočutni in se osredotočimo zgolj na ljubezen in svetlobo. Nikar ne bodimo tako strogi do sebe in drugih, tudi stremljenje za popolnost ne bo nikomur prinesla nič koristnega.

S pozitivnim in prijaznim vedenjem, mislimi in dejanji bomo v svoje življenje privabljali pozitivne ljudi in situacije ter lažje prepoznali nove prave priložnosti, ki se nam pravkar odpirajo in trkajo na naša vrata. Čas je, da vstopimo skozi njih in zagrabimo priložnost.

Želimo vam čaroben dan!

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.