Moji prvi energijski izdelki

Spoštovani,

se dogaja in gremo postopno naprej  🙂

Pred kratkim sem s 3 d pisalom izdelal svoje prve 3d izdelke, ki sem jih energijsko programiral. Gozd nam nudi zavetje in dodatno energijo za naša pljuča, zato sem ustvaril smrekov gozdiček, v katerem je tudi nastala energijska hiška.

 

 

 

 

 

Seveda pa brez mojega simbola moči, kot Reiki mojster in učitelj, ne gre 🙂 Tako je nastal tudi moj reiki simbol za moč CHO KU REI, ki sem ga dodatno energijsko programiral. V spodnji fotografiji so najprej prikazani prvi simboli kot tudi prvi izdelki, ki sem jih naredil s 3d pisalom. Na drugi sliki pa sem v ospredje gozdička postavil reiki simbol.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.