Miselni vzorci

Bodite to, kar ste

Bodite to, kar ste! Izkoristite energije in bodite resnično VI, to kar ste, saj je to tudi temelj vaše osebne moči.

S tem, da ste vi resnično vi, dajete drugim možnost, da vas sprejmejo takšne kot ste.

Namesto, da posnemate druge, sledite svojemu notranjemu vodstvu, s čimer boste pridobili na osebni moči, kar vas bo pripeljalo do želenega cilja.

Enako velja tudi pri vašem delu, kjer uporabite svoj osebni stil, saj je to ključ do poslovnega uspeha. Zaupajte in sledite svojim idejam.

Vsaka misel, korak in odločitev šteje

Ko se zavemo, da naše življenje krojijo izključno naše misli, prepričanja in odločitve na podlagi teh, potem smo na dobri poti pozitivnih sprememb.

Če se želimo premakniti naprej po začrtani poti proti želenim ciljem je zelo pomembno, da se zavedamo, da vsaka naša misel, vsaka odločitev in vsak naš korak šteje in nas vodi v določeno smer.

Torej, če želimo spremeniti naš trenutni položaj ali situacijo, v kateri se ne počutimo dobro ali morda celo zelo nelagodno, potem je napočil čas za naše nujne ukrepe, ki vodijo v smeri izboljšanja. Opustiti moramo kakršen koli miselni vzorec ali prepričanje, ki nas vodi do morda zgolj navidezno pametnih odločitev, vendar pa so te odločitve, ki nam niso v našo korist in podporo. Izberimo pravo pot, pot brez …

Skupinske delavnice

V začetku spomladi planiram organizirati skupino, s katreo se bomo srečevali na delavnicah in skupaj obdelali nekaj poglavitinih poglavij s področja zastarelih Miselnih vzorcev, ki nam niso v oporo, temveč nas ovirajo pri našem razvoju in na poti do uresničitve naših ciljev, sanj in želja. Delavnice bodo na eni izmed lokacij v Ljubljani, po vsej verjetnosti na bomočju Bežigrada.

Spremljajte ta program, prijavite se na prejemanje obvestil, da boste pravočasno obveščeni. Prispevek za delavnice bo simboličen, predvsem za kritje stroškov.

En video za sprostitev

Sprostitev-1-mp3     

In še različica z možnostjo izbora jakosti

🙂

Sprostitev     

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.