Midasov ali Zlati dotik

Smo že zakorakali v sredino tega tedna in, ker se napovedujejo boljše vibracije, nikakor ne smem pozabiti dodati tega nasveta angelov.

Obdobje druge triade tedna (sreda – četrtek) bo ugodno, tako da bomo lahko za naše dosedanje trdo delo prejeli nagrade. Lahko se nas dotakne Midasov ali t.i. »Zlati dotik«. Vse naše aktivnosti, projekti, življenje, družina je pod pozitivnim vplivom. Zato je zelo primeren čas na načrtovanje novih projektov, nov posel, dogodkov v našem življenju (morda poroka, načrtovanje otroka, …), kajti vsa naša prizadevanja bodo zelo verjetno tudi uspešna. Vendar, kot pogoj, da smo uspešno odpravili s prividom ujetosti in smo se premaknili naprej.

Pričakujemo ugoden čas odličnega počutja, tako na čustvenem področju, kot tudi fizično zdravje. Prepustimo se razvajanju.

Obdobje bo, kot rečeno zelo ugodno, bo čas osupljivega razcveta in bodimo prepričani, da bomo uspešni v vsem, česar se bomo lotili. Naj se naše sanje uresničijo.

V tem delu tedna bomo pod vplivom energije števila 3, ki nam še močneje poudarja našo notranjo modrost. Število 3 je povezano tudi z ustvarjalnostjo, inovacijami in komunikacijo.

Ta del tedna bo z nami nadangel Gabriel, ki ga ponavadi povezujemo z vlogami, kjer je prisotna komunikacija – tako lahko naznani rojstvo (kar lahko pomeni otroka, ideje, projekta, posla …). Velja tudi za glasnika med Bogom in človeštvom.
Kadar koli ga lahko prikličemo na pomoč na področju, kjer prevladuje s svojimi sposobnostmi.

Čaroben večer želim vsem, pa ne pozabite prositi svojih angelov za pomoč.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.