Kozmoskop za teden od 4.9.2017 do 10.9.2017

Nasvet Kozmosa za teden od 4.9.2017 do 10.9.2017

Ta teden je ugoden, da določeno situacijo pozdravimo na blag način in z ljubeznijo, vendar pa moramo biti z ljudmi, ki so vanjo vpleteni, tudi močni in resnicoljubni. Angeli nam bodo stali ob strani, ko bomo povedali svojo resnico, nam bodo dajali moč in nas vodili.

Če se v neki situaciji počutimo prevarane, je sedaj čas, da se situacija lahko spremeni na bolje, vendar le, če se bomo o svojih potrebah in pričakovanjih odkrito pogovrili z vpletenimi. Angele lahko kadarkoli pokličemo na pomoč, ko bomo želeli povedati svoje stališče.

Čas je, da se soočimo z okoliščinami, nasilno ali nasilno-pasivno obnašanje pa zamenjajmo s samozavestnim. Vse nesporazume rešujmo pošteno in z ljubeznijo, tako da sebi in drugim povemo resnico.

Pošljite prošnjo za brezplačen vpogled v karte

Samo za vas, ki me redno spremljate, vam podarjam brezplačen vpogled v situacijo, odnos, ljubezen, poslovne priložnosti, zdravje,… Vprašanje naj bo kratko in naj se nanaša na konkretno situacijo, odnos,…. brez dodatnih podvprašanj…. To storite tako, da svoje vprašanje zaupate preko spletnega obrazca, ki ga najdete na podstrani Kontakt in izpolnite polja v obrazcu. Po oddaji vprašanja, boste na vpisani e-mail prejeli sporočilo in dodatna pojasnila.

 

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.