Kozmoskop za september 2016

Mesec september je pod vplivom arhetipa in arkane Puščavnik, ki nakazuje potreben umik iz vsakdanjega vrveža, množice in iz situacije, da bi stvari lahko premislili in videli iz drugega zornega kota, ter v sebi poiskali potrebne odgovore, ki nam bodo prinesli uvide in navodila za naprej. Je torej čas, ko se je dobro umakniti in poiskati poti za naprej in pridobiti vpogled ter se povezati s svojim intuitivnim vedenjem. Prikličimo torej modrost iz svoje notranjosti.

Morda se bomo znašli v situaciji ali okoliščini, ko bomo spoznali, da nas neka situacija, odnos ali okoliščina omejuje, zato je potrebna previdnost in temeljit razmislek, da bomo prejeli odgovore kako naprej.

Mesec september torej izkazuje našo točko, ko smo v neki zadevi dozoreli in se je sedaj smiselno vprašati o svoji nadaljnji smeri v življenju. V tem času je potrebno ugotoviti, kaj nam je pomembno, preden v zadevi ukrepamo naprej.

V tem obdobju se lahko v nas prebudi močna zamisel in ideja, da bi svoje izkušnje in znanje delili z drugimi, jim svetovali, postali učitelj ali voditelj kakšnih tečajev, seminarjev ipd. Želja, ki zna biti zelo močna nas bo usmerjala k iskanju odgovorov in rešitev, da bi idejo po deljenju modrosti drugim tudi realizirali. S tega vidika je umik v samoto za določen čas več kot dobrodošel, saj nam bo prinesel skrite odgovore in se bomo lažje povezali s svojim notranjim BITI in intuicijo.

Na notranji ravni nas arhetip Puščavnika vodi v čas samosti ali umika iz zunanjih dejavnosti življenja, da lahko spoznamo modrost potrpežljivosti. Ponudila se nam bo priložnost zgraditi trdne temelje za uresničitev idej ali želja, vendar je pri tem pomembna strpnost in volja, da počakamo na ugodne energije. V tem času bomo tudi spoznali svoje lastne omejitve, ki imajo izvor v naših preteklih izkušnjah.

V tem času bomo začutli željo po spoštovanju in upoštevanju kozmičnih zakonov in pravil, ali pa bo za udejanjanje naših želja, idej in življenjskega poslanstva upoštevanje teh načel nujno potrebno.

Na poslovnem področju nas arhetip nagovarja, naj se nekoliko ustavimo in rezerviramo nekaj časa in naredimo pregled ter analizo, kaj smo do sedaj naredili ter ugotovimo, kaj je dobro in kaj bi bilo potrebno spremeniti. Ko bomo naredili pregled našega dosedanjega dela, bo verjetno potrebno potegniti črto in sprejeti pomembno odločitev, kako naprej. Pri tem moramo biti pazljivi, saj bo naša odloćitev izjemno pomembna za naš nadaljnji uspeh.

Na področju ljubezni bomo lahko spoznali, da dosedanji nivo odnosa ni več v skladu z našimi pričakovanji, predvsem bomo spoznali, da nam površiniski odnosi več ne ustrezajo. V odnos bomo želeli prinesti nekaj več energije in strasti in ga dvigniti na višji nivo, o čemer bomo partnerju predlagali potreben pogovor v tej smeri. Morda bo za to potreben začasen umik, da bomo ugotovili, česa si v obstoječem odnosu ne želimo več in kakšnih sprememb si želimo.

Z vidika zdravja nam ta arhetip ne prinaša kakšnih drastičnih situacij, nekoliko bolj bomo lahko občutljivi v področju trebuha, pojavijo se lahko povečana nervoza, predvsem zaradi želje po novi poti. Obdobje pa ni primerno za kakšne drastične diete.

Vpliv energije števila, ki vibrira v tem mesecu

Število devet nas opominja na človekoljubnost, prinaša nam željo po pomoči drugim in razsvetlitvi sveta, vendar brez določene mere samožrtvovanja to ne gre. Število devet nam pomaga na naši poti poslanstva in nam pravi “Na delo delavci luči! Svet vas potrebuje, zato se povsem predajte svojemu življenjskemu poslanstvu.”

Vprašanja za razmislek in duhovni razvoj

Ali potrebujem kakšnega učitelja in na katerem področju? V katerih situacijah potrebujem nasvet oziroma svetovalca? Kaj lahko svetujem drugim? Kaj se učim v samoti? Iz katerih problemov sem na plano potegnil svojo modrost? Kaj je moj naslednji korak? Kaj moram spremeniti, da uresničim svoje poslanstvo?

 

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.