Kozmoskop za avgust 2016

Mesečni Kozmoskop za Avgust 2016

Mesec avgust je pod vplivom arhetipa in arkane Moč, ki nam prinaša pomembne premike na področju duha in duhovnega razvoja. Predvsem pa napoveduje pridobivanje naše notranje moči in s tem dvig samozavesti na višji nivo. Lahko pa kaže na potrebo, da morajo posamezniki delati na pridobivanju notranje moči, ker so zaradi obveznosti in drugih stresnih situacij precej izgubili na samozavesti.

V tem mesecu je čas, da smo nekoliko bolj tolerantni do sebe in drugih, da smo bolj prijazni, velikodušni, sočutni in potrpežljivi tako do sebe kot drugih v vseh situacijah in še posebej v odnosih, naj si bo to na osebnem nivoju ali poslovnem, kakor tudi prijateljskih odnosih.

Če smo v zadnjem obdobju čutili pomanjkanje bodisi fizične kot psihične moči, nam obdobje v mesecu avgustu odpravlja te slabosti in nam prinaša večjo vzdržljivost in s tem učinkovitost na vseh področjih, še posebej na poslovnem področju, kar nam bo koristilo pri večjih poslovnih podvigih, ki nas morda čakajo v prihodnjem obdobju. V tem obdobju bomo na vrhuncu teh moči, zato je modro, da energije izkoristimo za večje in težje poslovne odločitve. S svojo izredno močno energijo bomo lahko vplivali tako na sebe, kot tudi na svoje bližnje ter okolico. Okrepljena moč in pogum nam bo pomagala, da bomo premagali vsako nevarnost.

Na notranji ravni nam obdobje lahko prinese možnosti, da se bomo sposobni soočati s svojo lastno zverjo, lastno jezo in nesmiselnim ponosom. Zato so potrebni pogum, trdnost in samodisciplina. Ko razvijemo sposobnost uma in čutenja, se lahko naučimo preobraziti lastno krvoločno sebičnost. Preobrazbo pa lahko dosežemo, ko se naučimo zaupati samemu sebi in celovito nastopati proti drugim.

Na področju ljubezni lahko pričakujemo pozitivne premike. Tisti, ki so v ljubezenskem odnosu oziroma zvezi, bo le ta ostala močna ali se bo še dodatno okrepila in bo obstala ne glede na morebitne probleme. To je tudi ugodno obdobje za različne subtilne ljubezenske igre in aktivnosti. Samski pa lahko pričakujejo premik na tem področju, saj so aspekti ugodni in odpirajo pot za novo zvezo.

Z vidika zdravja bo obdobje dokaj ugodno, dobro bi bilo nekoliko paziti na spodnji del hrbta, torej področje križa, ledveni del in medenice, ter na pravilno prehrano. Dobro bi bilo tudi nekoliko paziti in imeti nadzor pred izgubo moči zaradi pretiravanja ob predajanju počitniškim užitkom.

Vpliv energije števila, ki vibrira v tem mesecu

V mesecu avgustu smo pod vplivom močnega števila, saj vibrira energijo števila 8, ki ponazarja obilje in blaginjo. Pravimo mu tudi zanka neskončnosti, ki v tem številu ponazarja neomejene prilive obilja na vseh področjih (denar, čas, ljubezen, idej in zamisli, projektov,…. ) vsega, kar potrebujemo še zlasti za izpolnitev svojega življenjskega poslanstva in namena in nas Kozmos podpira. Za dodatno okrepitev vibracij tega števila lahko prosimo za pomoč svoje duhovne vodnike in Kozmos.

Vprašanja za razmislek in duhovni razvoj

Kako reagiram v nevarnih situacijah? Kaj mi je težko kontrolirati, kadar se odrekam nadzoru oziroma kontroli? Kateri del sebe moram osvoboditi? Na kaj sem ponosen?

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.