Spletna podpora

Stran je namenjena podpori uporabnikom in vsem obiskovalcem. Dodane bodo možnosti neposrednega interaktivnega sodelovanja tako v spletni sobi, spletni klepetalnici kot tudi možnost dodajanja vprašanj na portalu oziroma podpornem forumu.

Za sedaj lahko pošljete svoje vprašanje, problem ali izkušnjo iz katere ne vidite izhoda in vas omejuje pri nadaljnjem razvoju ter življenju. Spletno sobo uporabite tisti, ki ste se prijavili na spletno svetovanje preko online sistema za naročanje.

Ostali pa lahko vprašanje posredujete tudi s klikom na pasico, ki jo najdete v spodnjem desnem kotu strani in začnite pogovor. V kolikor je kdo od svetovalcev na liniji, lahko opravite neposredni pogovor v živo do največ 10 minut. V primeru, da ni svetovalca, pa lahko kljub temu pošljete svoje vprašanje tako, da izpolnete polja in pošljete. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času oziroma največ 5 delovnih dni na veljavni e-poštni naslov, ki ste ga vpisali.

Naroči se na spletno interakcijo, svetovanje ali terapijo na daljavo prko spodnje Spletne sobe

Ko sem ONLINE, je viden smeško, mi postavite vprašanje neposredno v spodnji spletni sobi, ki je privatna, kar pomeni, da vsebine pogovora ne vidi nihče izmed trenutno prisotnih uporabnikov oziroma obiskovalcev na strani. Interakcija je tako samo med svetovalcem in dotičnim uporabnikom. Izkoristite priložnost, da se osvobodite vseh omejujočih se misli, prepričanj, situacij, položajev in odnosov.

Za osebno svetovanje preko spletne interakcije se je potrebno predhodno naročiti preko obrazca s klikom na moder gumb Naroči se zdaj.

V polju SPOROČILO na kratko opišite tematiko oziroma težavo ter predlog termina za spletno interakcijo z reiki mojstrom in vibracijskim terapevtom. Ko oddate svoje naročilo, boste na vpisani e-mail prejeli avtomatsko generirano e-sporočilo. V roku največ 2 delovnih dni boste prejeli končen termin (potrditev vašega ali nov termin).

Brezplačna interakcija v spletni sobi traja do največ 15 minut. Spodaj so navedeni možni termini, tako lahko izberete npr. 17:15, 20:30 ....

Možni termini: ponedeljek (17:00 - 18:00 in 20:00 - 21:00), torek (med 20:00 - 21:30), petek (med 17:00 - 18:00 in 20:00 - 21:30).

Naroči se zdaj

Spletna soba

?????????????????

Za klepet kliknite na spodnjo ikono