Spletna podpora

Podporna stran je namenjena vsem, ki želijo pustiti svoje sporočilo ali se naročiti na individualno energijsko podporo (osebni pogovor, uvidi in prerokovanje ali terapijo).

Svoje vprašanje, problem ali izkušnjo iz katere ne vidite izhoda in vas omejuje pri nadaljnjem razvoju ter življenju lahko posredujete s klikom na pasico, ki je v spodnjem desnem kotu. V kolikor je kdo od svetovalcev na liniji, lahko opravimo brezplačen pogovor v živo do največ 10 minut. Za poglobljeno obravnavo pa se lahko dogovorimo glede prostovoljnega prispevka.

V primeru, da nismo ONLINE, lahko kljub temu preko obrazca posredujete svoje vprašanje tako, da izpolnete polja in pošljete. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času oziroma največ 5 delovnih dni na veljavni e-poštni naslov, ki ste ga vpisali.

Energijska podpora se po predhodnem dogovoru izvaja na daljavo, ali pa se dogovorimo za osebno srečanje.

Naroči se na spletno energijsko podporo, svetovanje ali terapijo na daljavo s klikom na pasico.

Izkoristite priložnost, da se osvobodite vseh omejujočih se misli, prepričanj, situacij, položajev in odnosov.

Vpišite IME, E-POŠTNI NASLOV ter izberite ODDELEK, NATO v polju SPOROČILO na kratko opišite tematiko oziroma težavo ter predlog termina za spletno energijsko podporo z reiki mojstrom in energijskim terapevtom. Ko oddate svoje naročilo, boste na vpisani e-mail prejeli avtomatsko generirano e-sporočilo. V roku največ 2 delovnih dni boste prejeli končen termin (potrditev vašega ali nov termin).

Brezplačna interakcija v spletni pogovorni sobi traja do največ 15 minut. Spodaj so navedeni možni termini, tako lahko izberete npr. 20:00, 20:30 ....

Trenutno so možni naslednji termini:

  • ponedeljek: 20:00 - 21:00 uro,
  • torek: med 20:00 - 21:30 uro,
  • petek: med 17:00 - 18:00 ter med 20:00 - 21:00 uro.

Za osebno svetovanje preko spletne energijske podpore se je potrebno predhodno naročiti preko pogovornega okna s klikom na pasico. ki je v desnem kotu spodaj ter napišite kateri dan želite. Hvala.

?????????????????

Za klepet kliknite na spodnjo ikono

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.