Konec nekega obdobja in začetek novega

Pozdravljeni,

za ta vikend nam angeli napovedujejo, da so energije ugodne in lahko marsikdo od nas pričakuje zakjuček nekega obdobja ali stanja, za katerega smo imeli občutek, da smo obstali na mestu.

Torej, od vključno danes do nedelje bodimo pozorni na vsse signale in spremembe okoli nas, saj so to lahko napoved konca nekega obdobja ali zaključek nekega stanja kot napoved za duhovno preobrazbo. Čas je, da se premaknete naprej iz stanja, ki vas je oviralo pri vašem osebnem in duhovnem napredovanju. Ker se je pravkar končal nek projekt ali življenjsko obdobje, ne bi imelo nobene koristi, če bi se še naprej zadrževali v tem položaju. Rajši se otresite starega in pozdravite novo. Morda boste ob tem čutili olajšanje , morda bolečino ali nekaj žalosti. Ne glede na to, pa je skrajni čas, da opustite to, kar ste prerasli.

Vzemite si čas za prilagoditev tej spremembi in nikakor, pri tem pa ni treba hiteti. Med prehodnim obdobjem posvetite več časa sebi, bodite prijazni do sebe in iščite podporo prijateljev ter družine. Čeprav se boste morda soočali s svojimi strahovi, je nujno potrebno, da ste pogumni in sledite spremembam in dokončno opustite preteklost, ki vam ni več v oporo. Morda bo za dokončno spremembo potreben duhovni razvoj ali celo preobrazba vaših (nekaterih) razmerij.

Za pomoč lahko v tem obdobju pokličete nadangela Azraela, ki vam bo stal ob strani in vam pomagal neustrašno napredovati in opustiti preteklost.

Kdor si še ni prebral celotedenske napoved in nasveta, si lahko prebere na forumu in pri tem bodite pozorni ter primerjajte ali je morda kaj bilo na tem, da se je ali bi se morda lahko zgodilo … klik tukaj

Prijeten vikend vam želim!

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.