Koledar dogodkov

Naročilo na individualni pogovor, delavnico ali terapijo

V spodnjem koledarju poiščite prosti termin za osebni pogovor, individualno delavnico ali terapijo, na katerega se je potrebno predhodno naročiti preko spletnega obrazca, v katerega na kratko opišite svojo težavo, o kateri bi se radi pogovorili oziroma želite terapijo.

Trenutno individualne delavnice, pogovori in terapiej potekajo samo vsak prvi četrtek v mesecu. V primeru, da je na ta dan praznik, se prestavi na naslednji četrtek. Individualne delavnice, pogovori in terapije so brezplačne, na voljo pa imate največ 25 minut. Preden izpolnete datum, preverite, kateri od spodnjih terminov je še nezaseden, nato pa izpolnite tudi želeno uro (glej spodaj termine, ki so na voljo). Na e-poštni naslov, ki ga boste vpisali vam potrdim termin oziroma sporočim morebiten drug termin.

Individualne delavnice, pogovori in terapije se izvajajo v kletnem prostoru Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30, Ljubljana. 

Termini, ki so na voljo:

3.5.2018: Zasedeni vsi termini

7.6.2018: Izvajamo delavnico TVU

5.7.2018: 17:00, 17:30 in 18:00

Na individualno energijsko podporo, pogovor ali terpaijo se je potrebno predhodno naročiti preko spletnega obrazca ki je dostopen na naslednji povezavi klik tukaj

Koledar

Comments are closed.