Karmično ravnovesje

Tudi zadnja triada tedna (petek – nedelja) nakazuje, da prihaja čas pozitivnih sprememb. Položaj se bo nenadoma in morda čudežno razpletel v naše dobro, saj je sreča na naši strani in lahko pričakujemo srečnejše obdobje.

Pomembno je, da se osredotočite na prihajajoče pozitivne spremembe, da jih boste znali pravočasno zaznati in ustrezno odreagirati. Pričakujte jih in uživajte v koristnih novih priložnostih, ko se vam te predstavljajo.

To je najboljši čas za uvajanje majhnih in velikih sprememb. Zato vam angeli na sre polagajo, da pojdite v korak z zavedanjem, da bo vse delovalo v vaše dobro.

Ozavestite, da se stvari kolosi dvigajo in da se vse hitro premika naprej. Pričakujte hitro spremembo usode, ki je neizogibna. Pričakujete lahko tudi karmično ravnovesje, kar lahko čudežno spremeni dosedanji tok dogodkov. Namreč, če so nedavni dogodki zamajali vašo vero, boste zdaj spoznali, da so bili ne glede na vse, za vas pravzaprav pozitivni.

V tem tednu je z nami nadangel Mihael, ki kot najvišji angel zaščitnik, stopa ob vaši strani skozi spremembe in vam daje pogum, moč in samozaupanje. Pokličete ga lahko vedno, še posebej pa takrat, kadar potrebujete posebno vodstvo glede svojega naslednjega koraka.

V tem obdobju tedna bo vladala energija števila 10, ki nakazuje veliko dobrega in srečo. Kot drugo število 1 (1+0) tudi nakazuje začetek, zato je zelo pomembno, da smo pozorni in opazimo prihajajoče spremembe.

Več o meni in poslanstvu najdete na podstrani Poslanstvo

Kakšno aktualno vprašanje, ki vam jemlje čas in energijo?

Imate vprašanje o neki situaciji, izzivu, glede ljubezni …? Le to lahko postavite na podstrani Kontakt, odgovor pa poiščite pod vpisano Šifro zadeve na podstrani foruma s klikom tukaj. In seveda vabljeni, da si ustvarite svoj profil in s tem pridobite možnost vpogleda v dodatne vsebine.

PS:

V prihodnjih dneh bom vzpostavil postavljanje vprašanj preko spletnega obrazca v okviru te nove uradne spletne strani. Že sedaj pa mi lahko pustite kakšno sporočilo, predlog ali vprašanje  preko obrazca na podstrani Kontakt.

Vse dobro!

V sebi najdite ravnovesje in mir

V sebi najdite ravnovesje in mir

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.