Imate občutek ujetosti?

Čas je za tedensko napoved in nasvet angelov. V nadaljevanju sledi napoved za začetek tedna (ponedeljek in torek), za katerega bo značilno predvsem pojav občutka ujetosti v neko zadevo, okoliščino ali položaj. Vendar pa, nič ni tako kot se nam zdi, saj se lahko iz vsake situacije izvijemo tako, da spremenimo način razmišljanja in naše misli pretvorimo iz negativnih v pozitivne. Torej, …

Prva triada tedna (ponedeljek – torek) lahko pri marsikomu sproži občutek oz. privid ujetosti v neki situaciji ali položaju. Lahko se pojavijo težnje, da sami sebe vidimo kot žrtev in strah pred ukrepanjem. Če se v tem položaju počutimo nesrečni, nam nikakor ni treba ostajati v njem. Čeprav se nam dozdeva, da ni izhoda, velja še enkrat pogledati in preveriti vse možnosti.

Razkrilo se nam bo spoznanje o pomanjkanju samozaupanja, zato je čas za hitro ukrepanje.
Pogoj, da se nam bo uspelo iztrgati iz danega položaja je, da najprej začutimo več zaupanja v svoje lastne sposobnosti. Čeprav nas bo prevzemal občutek nemoči, moramo verjeti vase in poskrbeti, da bomo razmišljali pozitivno. V tem se namreč skriva ključ do svobode in uspeha ter spoznanje do resnice o tej zadevi.

Torej, če se želimo izvleči iz situacije ali položaja, se moramo izviti iz privida ujetosti.

Angelsko število, ki kraljuje v tem delu tedna je 58 – 5 in 8. Število 8 razkriva, da bo naš trud najverjetneje nagrajen, najsi bo to finančno ali kako drugače, a še vedno obilno, a le, če bomo poskrbeli za potrebne spremembe, pri čemer nam bo v pomoč energija števila 5.

Napoved za celotni teden najdete na spletnem forumu in vas istočasno vabim, da se registrirate – klik tukaj.

Vsem želim lep, uspešen in čaroben teden. Z ljubeznijo 🙂

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.