Pričakujemo lahko hitre spremembe

Smo že v sredini tedna, torej drugi triadi, ko lahko pričakujemo hitro premikanje zadev in posledično tudi naše hitre reakcije in odločitve.

V obdobju druge triade tedna (sreda-četrtek) lahko pričakujemo, da se bodo stvari začele odvijati z bliskovito hitrostjo, zato je še toliko bolj pomembno, da v prvi triadi poskrbite za sebe in vse kar ste ustvarili. To obdobje bo poskrbelo, da zamud ne bo več in vaši načrti se bodo tekoče in energično udejanjali, zato obstaja možnost, da vas bodo zasačile nepripravljene.

Nenadoma se vam bo dogajalo veliko stvari in morda imate več želez v ognju? Pomembno je, da ostanete trdno na tleh.
Pričakujete lahko, da boste prejeli neko novico, ki jo že nekaj časa čakate. Morda se boste udeležili nenadnega potovanja in boste deležni nepričakovanega uspeha.

V tem obdobju bomo pod vplivom energije števila 30, ki nam sporoča, da smo pri naših življenjskih spremembah podprti s strani Vesolja, Boga in vnebovzetih mojstrov. Naše trdo delo na poti sprememb bo poplačano in deležni bomo velikega praznovanja, ki nas bo spominjalo na veliki ognjemet.

Kot drugo število, ki izhaja iz števila 30 +, je energija števila 3, ki nadalje poudarja sporočilo Vesolja, da prihaja čas proslavljanja.

Celotno tedensko napoved in nasevt lahko preberet na forumu – klik tukaj.

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.