Pozdravljeni vsi!

Pozdravljeni,

nadaljujem s posodabljanjem sistema sodelovanja in nudenja nasvetov s pomočjo angelov in drugih simbolov, ki lahko va naša življenja prinesejo dodano vrednost in kakovost v našem življenju.

Ker je stran še v nastajanju, se oproščam, če bo občasno nedostopna. Še naprej pa ostajam z vami na dosenji strani Svetloba angelov – klik tukaj in na spletnem forumu Portal ravnovesja in angelov, kjer lahko neposredno sodelujete in postavljate vprašanja in je dostopen s klikom tukaj.

Toliko za sedaj 🙂

Za ogled moje prve galerije kliknite v sivo polje oziroma spoiler.

Moja prva Gallerija

[collapse]

Zadevo v celoti še preizkušam, vendar je že tako daleč, da je lahko v funkcionalni uporabi.

⇑Na vrh

No, pa da vidimo še tole

 

Obiščite moj forum

 

 

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

One Comment

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Comments are closed