Nevidne ravni

Numerologija skozi prizmo energije števil

Področje numerologije se prepleta tudi z energijami angelov. Vedeti moramo, da vse okoli nas, tudi naše misli, besede, predmeti, ljudje ... oddaja energije na frekvenci, na kateri deluje. To so poti in ravni, ki jih ljudje s prostim očesom ne vidimo. Je pa res, da zelo dovzetni te energije občutijo veliko bolj kot pa "povprečni" ljudje. Zase z gotovostjo rečem, da sodim nekje v kategorijo tistih, ki ki te energije oziroma vibracije zaznavamo. 

Ko se rodimo, dobimo svoj t.i. "rodovnik", ki ga imenujemo datum rojstva, katerega sestavlja niz številk, ki nas spremlja vse življenje. Z energijo teh števil pridemo v snovni svet, živimo z njo in tudi delujemo v skladu s temi energijami. Tudi naše ime in priimek dobi določene energije in za lažje razumevanje so že v daljnih časih vsaki črki dodelili število. Tako si lahko na podlagi našega imena in priimka seštejemo vpliv energij, ki delujejo na nas in ali je seštevek črk v skladu s številom našega rojstnega dne, ki ga imenujemo tudi Življenjsko število ter ali so števila v našem življenju v ravnovesju smislu polarnosti JIN - Jang. Pri tem bi izpostavil, da neparna števila vibrirajo polarnost JIN, parna pa JANG. 

Moj namen ni podati se profesionalno v vode numerologije (morda kdaj v prihodnje), temveč povezati energijo števil z našo energijo in energijo naših angelov, duhovnih vodnikov ali t. i. "nevidnih ravni".

Pa pojdimo dalje. S seštevkom našega celotnega imena, ki naj vsebuje vsa imena (nekateri imajo 2 ali celo več) in priimek, dobimo t. i. število Življenjskega izraza. V nadaljevanju objave bom v tabelo k vsakemu številu vpisal pripadajočo črko. Na podlagi rojstnega datuma pa s seštevanjem dneva, meseca in letnice rojstva dobimo t. i. Osebno število življenjske poti.

O pomenu angelskih števil je zelo podrobno opisala svetovno znana in priznana Doreen Virtue v knjigici Angelska števila (Original: Angel Numbers 101). Tukaj bi na hitro omenil eno število, ki se ga omenja predvsem kot negativno, to je - število 13. V prej navedeni knjigi ga. Virtue o pomenu števila 13 pravi: "Vnebovzeti mojstri (kot so Jezus, Kuan Jin in drugi) vam stojijo ob strani in vam pomagajo ohranjati pozitiven pogled. Število 13 hkrati nakazuje, da vam pri ohranjanju pozitivnega odnosa pomagajo predvsem vnebovzete mojstrice in boginje".

Število 13 resnično ni nič zastrašujoče in je daleč od serij t.i. črnega "Petka 13".

Tudi naši angei varuhi, boginje in druga duhovna bitja vibrirajo v skladu s svojim številom. Kdo je naš angel varuh si lahko izračunamo na podlagi našega števila Življenjske poti, ki izhaja iz našega datuma rojstva. Npr. moje življenjsko število je 5 in 5 je tudi število nadangela Rafaela. Ko sem ugotovil, da moj datum rojstva vibrira na frekvenvi energije števila, ki ga ima tudi ta mogočni nadanegl, mi je bilo marsikaj jasno, med drugim tudi, zakaj me zelo privlači vonj sivke oz. lavande.

Pa se vrnimo k številu 13. Energija tega števila prinaša v naše življenje spremembe, kar je neugodne predvsem za ljudi, ki jim vlada sebičnost. Namreč energija tega števila povzroča nihanja ter večje odklone tako v eno ali drugi skrajnost. Značilnost vibracije števila 13 je, da kadar smo pod njenim vplivom, težko najdemo srednjo in stabilno pot. V tem segmentu bi morda lahko to število označilo v negativnem smislu.

V zadnjem času se tudi pri nas čedalje boilj omenjajo zdravilni učinki magičnih vibracij števil, kar je dokazal svetovno znani znanstvenik Grigorij Grabovoi, ki je številke združil v številčne nize, ki prinašajo spremembe in učinkovito pomagajo pri zdravljenju na vseh nivojih. Tako imamo npr. števične nize za zdravljenje na telesnem nivoju, nize za točno določeno težavo in bolezen, nize za psihološko normiranje itd. Tehnik za uporabo teh nizov je več, pogosto nam pomaga že, če si določeni niz števil zapišemo in ga nosimo pri sebi, ga večkrat dnevno beremo na glas ali mentalno, še večji učinek pa je, če si niz števil za določeno težavo vizualiziramo in števila osvetlimo.... Več o tej tematiki pa v prihodnjih tednih oz. mesecih.... 

Več sledi .....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.