Duhovna rast

Large Blog ImageSplošno o duhovni rasti

Z duhovno rastjo lahko s preprostimi besedami označimo, da se začnemo zavedati svojega višjega jaza, dosežemo pa tudi bistveno spremembo pogleda na samega sebe in življenja nasploh. Do te faze je dolga pot, to lahko potrdi marsikdo, ki se je podal na to pot, vendar s svojo močjo in vztrajnostjo lahko pridemo do bolj kvalitetnega življenja in postanemo bolj srečni, in to sami. Poti in tehnik je verjetno veliko, predvsem je potrebna velika osebna angažiranost in vztrajnost. Naj navedemo najbolj uporabljene in učinkovite tehnike: zavedanje in upoštevanje intuicijam, redne vaje joge, meditacija, vaje Pilates, uporaba zdravilnih besed oziroma pozitivnih afirmacij, ...

Najboljši rezultat zagotovo dosežemo, če kombiniramo tudi z uporabo tehnik, ki nam pomagajo k osebni rasti. Pomembno je, da najprej razčistmo sami s sabo, to je, da sprejmemo samega sebe, prav takšnega kot smo, tako telesno kot duševno in če hočete duhovno. Naša spletna stran je zasnovana predvsem na uporabi uporabi tehnik osebne in duhovne rasti, seveda pa se bomo dotaknili tudi uporabe meditacije in osnov joge in pilatesa, nam pomagajo tudi pri odpiranju in čiščenju čaker. 
Tudi sporočila in nasveti, ki nam jih posredujejo naši angeli in boginje ter morske sirene, so lahko izjemno koristen in pomemben dejavnik in pomoč, da korenito spremenimo naše misli, način razmišljanja, tako da življenje služi nam in ne mi njemu. Zato vabljeni, da angelom, nadangelom, boginjam ter morskim sirenam in delfinom postavite vprašanja glede katerega koli področja, situacije, problema (zdravje, ljubezen, služba, finance, ...) .

Pri tem bi izpostavili naslednje: "Odpuščanje osebam, do katerih gojimo zamere (tudi do sebe), odpira vrata za rešitve in naš premik naprej".

Moč intuicije

Zaznavanje, upoštevanje in aktivnosti v smeri, ki nam jih je dala intuicija je zelo pomembna tehnika k duhovni rasti in na poti do osebne sreče. Sporočila, ki nam jih da naše telo in um je izredno pomembno in nespametno je, če tega ne upoštevamo. S pomočjo angelov in meditacijo pa si lahko dodatno pomagamo k zavedanju intuicij.

Tukaj bomo govorili o različnih poteh, kako pridemo do boljše intuicije, lahko pa preprosto prosite za pomoč svoje angele ob hkratni uporabi kristala Kamena strela.

Duhovna rast je večplastno in kompleksno področje in zadeva vse ravni našega življenja in nas samih (ego, um, zavedna raven, nezavedna raven. Zavedati se je tukaj potrebno, da v psihologiji vizije tako govorimo o zavestnem, podzavestnem, nezavednem in višjem umu, ki mu drugače pravimo tudi Višji JAZ. Pri tem prve tri ravni zaznavajo glas ega, višji um pa vodi božanski navdih Svetega Duha.

V sklopu duhovne in osebne rasti bomo pripravili tudi skupinske delavnice, meditacije ter po elji individualna srečanja in svetovanja.

Več o duhovni rasti najdete na podstrani Modri nasveti, za ogled kliknite na eno od slik ali pa na naslednjo povezavo - Več o duhovni rasti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.