Dan za radodarnost

Pozdravljeni, današnji dan odseva energije, ki nas spodbuja k občutkom, željam ali potrebam, da bi z dejanji izrazili radodarnost in pomoč drugim, sebi ali živali. Morda bomo srečali nebogljeno ptico s poškodovanimi krili, ali psička, ki zgubljeno tava okoli … okoliščin je veliko. Ustavimo se in pomislimo, kako bi lahko ob takšnih in podobnih priložnostih pomagali…

Angeli nam torej za danes svetujejo:

V torek bomo morda začutili potrebo ali željo, da bomo še posebej radodarni do drugih ali sebe, bodisi v obliki podarjenega denarja, časa, življenjskih dobri ipd. Na ta način nas bo prežel občutek, da imamo veliko vsega in da nekaj od tega lahko delimo z drugimi, s tem pa bomo odprli vrata obilju. Namreč, več kot bomo dali, več bomo dobili. Pri tem pa je pomembno, da bomo darovali z veseljem in se ne bomo obremenjevali s posledicami naših daritev.

S tem bomo sprožili proces pretoka sreče, saj bodo tako srečni tudi tisti, ki smo jim namenili svojo daritev, pri čemer ni nujno v obliki denarja ali materiala. Tudi nekomu pomagati čez cesto, ali popraviti stroj, je lahko naš prispevek k obdaritvi, saj smo darovali svoj čas. Naj bo torek srečen dan za vse in naj se nas dotakne obilje.

Celotedensko napoved in nasvet angelov pa najdete na spletnem forumu – obišči forum in preberi

About Iztok

Sem Reiki mojster in učitelj, certificiran energijski in angelski terapevt ter trener za razvoj intuicije. Če se vam je življenje ustavilo, morda ne vidite izhoda iz neke situacije, odnosa ali pa imate zdravstvene težave, me lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na podstrani KONTAKT in se dogovorimo za individualno delavnico, konzultacijo in terapijo. Življenje je kratko, tedni, meseci in leta pa hitro minevajo. Vzpostavi ravnvesje v telesu in življenju ter zaživi polno življenje. Ne dovoli, da gre življenje mimo in ukrepaj Zdaj!

Comments are closed.